19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Πέρασε χωρίς δυσκολία ο Εθνικός(0-0 με την Δόξα)

By on 3 Φεβρουαρίου, 2022 0 827 Views

Σ’ ένα μέτριο από πλευράς θεάματος παιχνίδι, Δόξα και Εθνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα το απογευμα της Πέμπτης (03/02) στο Μακάρειο Στάδιο. Το τελικό αποτέλεσμα ικανοποίησε βέβαια τους «μπλε», αφού σε συνδυασμό με τη νίκη τους με 3-1 στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Δασάκι της Άχνας πήραν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Πολύ κακό το πρώτο μέρος, με μόλις δύο φάσεις να καταγράφονται στις τελικές προσπάθειες και να είναι και οι δύο για τους φιλοξενούμενους. Αρχικά, στο 5΄ ο Πρινιωτάκης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μάζουρεκ. Ακολούθως, χρειάστηκε να περάσουν 27 λεπτά για να καταγραφεί κάποια καλή φάση και όπως προαναφέραμε ήταν κι αυτή για τους «μπλε», όταν το σουτ του Γκόρουπετς… έφυγε μόλις πάνω από τα δοκάρια της Δόξας.

Στο δεύτερο μέρος, η γηπεδούχος είχε καλύτερη απόδοση, αλλά και πάλι έλειπαν οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Μάλιστα, η πρώτη τελική προσπάθεια της ομάδας της Κατωκοπιάς καταγράφηκε στο 71΄!

Αφού ο Εθνικός Άχνας είχε μία καλή στιγμή στο 82΄ όταν η κεφαλιά του Ζάκπα… έφυγε άουτ, ενώ στο 84΄ ο Χριστοδούλου έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μπένι, στα εναπομείναντα λεπτά και με το χρόνο να… κυλάει χωρίς να αλλάζει το παραμικρό, οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν πως τίποτα δεν μπορούσε να διαφοροποιηθεί.

Έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι και τελευταίο σφύριγμα του Ανδρέα Αργυρού, με τον Εθνικό να είναι αυτός που πανηγύρισε την πρόκριση στους «8».

ΔΟΞΑ: Πρινιωτάκης, Σάιθ, Τιτζανί, Οικονομίδης (46΄ Σαντίκ), Αντάμοβιτς (62΄ Μπένι), Τραϊτσέφσκι, Κυριάκου (62΄ Κοβάσεβιτς), Μέσκα, Ποντικός (53΄ Εμπραλίντζε), Σάσι, Κέρλα (83΄ Αντενόν).

Στον πάγκο: Σισκόφσκι, Αντενόν, Μπένι, Σαντίκ, Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Εμπραλίντζε.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Χριστοδούλου, Πηλέας, Άδωνη, Άμπραχαμ, Μ. Ηλία, Κουντόμπιακ, Γκόρουπετς, Ιώαννου (52΄ Ζάκπα), Μάζουρεκ (90+1΄ Κουμής), Χολ, Ντούρις (64΄ Ελουντού).

Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Καβαλέουσκι, κ. Ηλία, Ζάκπα, Κυπριανού, Ταράσοφς, Βοϊτκόφσκι, Σαββίδης, Κουμής, Ελουντού.

Κίτρινες Κάρτες: Τιτζανί, Μπένι / Άδωνη.

Στάδιο: Μακάρειο
Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Χρίστου Ε. Χρίστος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης