25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΑΪΦΗΣ: Αν έρθει πρόταση τον πρώτο λόγο έχει η Ανόρθωση.(Αν έχουν ευκαιρία οι νεαροί να το κάνουν χωρίς σκέψη)

ΛΑΪΦΗΣ: Αν έρθει πρόταση τον πρώτο λόγο έχει η Ανόρθωση.(Αν έχουν ευκαιρία οι νεαροί να το κάνουν χωρίς σκέψη)

By on 3 Φεβρουαρίου, 2022 0 1524 Views

Καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet «Χωρίς VAR» ήταν ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στον προπονητή που τον βοήθησε περισσότερο στην καριέρα του:

«Ξεχωρίζω τον κύριο Πάους. Με εμπιστεύτηκε, με έβαλε από το πρώτο ματς και με κράτησε μέχρι το τελευταίο».

Για την παρουσία του στην Νότιγχαμ Φόρεστ μαζί με τον Αρτυματά: «Αν δεν πηγαίναμε στην Αγγλία δεν θα ήταν το ίδιο, δεν θα σκεφτόμασταν το ίδιο. Η νοοτροπία δεν θα ήταν η ίδια. Ήταν κομβική περίοδος για την καριέρα μου. Ξεκίνησα από την ΕΝΠ, όταν επέστρεψα στην Κύπρο πήγα στην Ανόρθωση. Με βοήθησε πολύ όταν πήγα για έξι μήνες δανεικός στην Αλκή. Με τον κύριο Κωστένογλου πήρα περισσότερο χρόνο και ετοιμάστηκα για την επόμενη σεζόν».

Για την προσαρμογή στο Βέλγιο: «Τις πρώτες μέρες ήταν δύσκολα στο Βέλγιο. Χρειάστηκα 1-2 μήνες να προσαρμοστώ, δεν φοβήθηκα, συνέχισα δυνατά και όλα κύλησαν καλά».

Τι ομάδα είναι και τι θα έκανε σε περίπτωση που του γίνει πρόταση από κυπριακή ομάδα: «Σίγουρα Ανόρθωση αλλά και με την ομάδα του χωριού μου, το Παραλίμνι. Αν έρθει πρόταση τον πρώτο λόγο έχει η Ανόρθωση. Να μην μιλάμε όμως για το μέλλον επειδή ποτέ δεν ξέρεις».

Το μήνυμα του στους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Οι νεαροί να έχουν υπομονή και επιμονή και να αρπάξουν την ευκαιρία όταν τους δοθεί. Να μην απογοητεύονται όταν κάτι δεν πάει καλά, θα έρθει και άλλη ευκαιρία. Αν έρθει η ευκαιρία για να αγωνιστούν στο εξωτερικό να το κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη».