19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

AKOΡΑΝ:Παλεύουμε για πρωτάθλημα.Είναι αυτό που μας λείπει

By on 27 Ιανουαρίου, 2022 0 1752 Views

Ο Ακοράν παραχώρησε δηλώσεις στην deporpress.com και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της ΑΕΚ στο κυπριακό πρωτάθλημα, την ηλικία του και αν θα ήθελε να συνεχίσει στην Κύπρο:

Για την Κύπρο: «Τα πάω καλά στην Κύπρο. Αυτή τη σεζόν παλεύουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Εδώ είναι διαφορετικά, αφού δεν κερδίζεις απευθείας τον τίτλο, αλλά πρέπει να προκριθείς στα πλέι οφ. Προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Έχουμε κερδίσει το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ, αλλά ποτέ το πρωτάθλημα. Είναι αυτό που μας λείπει. Είναι ο μεγάλος στόχος που έχουμε. Θα δούμε αν θα το πετύχουμε φέτος».

Για την ηλικία του: «Νιώθω καλά. Παρόλο που περνούν τα χρόνια, είμαστε εδώ. Κάθε χρόνο προσέχουμε καλύτερα τους εαυτούς μας γιατί η ηλικία δεν συγχωράει, αλλά ο προπονητής συνεχίζει να βασίζεται σε εμένα. Συνεχίζω να αγωνίζομαι στην ομάδα και είμαι χαρούμενος για αυτό, αφού μπορώ να συνεισφέρω».

Αν θα συνεχίσει στην Κύπρο: «Ποτέ δεν ξέρεις. Εδώ, νιώθω άνετα, αλλά η πρώτη μου ιδέα είναι να επιστρέψω στην Ισπανία. Θέλω να επιστρέψω στην Τενερίφη, αφού έχω την οικογένειά μου εκεί, αλλά στον κόσμο του ποδοσφαίρου ποτέ δεν ξέρεις γιατί το μέλλον μπορεί να έχει ευκαιρίες και οι πόρτες δεν μπορούν να κλείσουν».