24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Ο Θεουλή δεν το έκρινε αλλά δεν ήταν αλάνθαστος

By on 25 Ιανουαρίου, 2022 0 2536 Views

Δεν έκανε κάποιο λάθος που να κρίνει το αποτέλεσμα στο παιχνίδι ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή στο ΑΕΚ-Ανόρθωση .

Δεν μπορούμε όμως να πούμε ότι ήταν και η καλύτερη διαιτησία. Υπήρχαν φάουλ που έγιναν και δεν τα αντιλήφθηκε και κάποια άλλα που δεν φάνηκε να υπάρχει κάτι και σφύριζε και για τις δύο ομάδες ενώ θέλησε να κρατήσει τον αγώνα χωρίς κάρτες και σε φάσεις που έχριζαν κίτρινης.

Είναι χαρακτηριστικές δύο φάσεις.Στο ξεκίνημα του αγώνα ένα πάτημα του Χρυσοστόμου σε παίκτη της ΑΕΚ που έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη. Επίσης στο β΄ημίχρονο ο Εσπινόσα κάνει δυνατό τάκλιν στον Αμπαρτσουμιάν με τις τάπες και δεν έδωσε ούτε φάουλ.Ήταν φάση για κίτρινη.

Στο 86΄ο Ματ Νταρμπισάιαρ πάτησε στο κατέβασμα του το πόδι του Ρισβάνη έξω από την περιοχή της Ανόρθωσης και άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί και ακολούθησε ευκαιρία για την ΑΕΚ και κόρνερ με τον Ρισβάνη εκτός παιχνιδιού από το πάτημα του αντιπάλου. Στις καθυστερήσεις φάουλ στον Καλτσά λίγο έξω από την περιοχή αγνοήθηκε.

Στα δύο γκολ δεν υπήρχε οφσάιντ ωστόσο στο γκολ της ΑΕΚ επειδή υπήρξε υποψία και διαμαρτυρίες θα έπρεπε να δείξει η παραγωγή τις γραμμές του VAR για να σβήσει κάθε ερωτηματικό.

Τον διαιτητή δεν τον βοήθησε όσο θα έπρεπε και ο ένας Β΄βοηθός του, ο Γεωργίου Χαραλάμπος