19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Έχουμε μπροστά μας ένα τελικό με την Ομόνοια.Δίκαιο το Χ με την ΑΕΚ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Έχουμε μπροστά μας ένα τελικό με την Ομόνοια.Δίκαιο το Χ με την ΑΕΚ

By on 24 Ιανουαρίου, 2022 0 2155 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ (1-1).

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν θα πούμε πολλά για τα αγωνιστικά, μίλησαν οι προπονητές. Η αλήθεια είναι πως αν κρίνουμε τον αγώνα στα 90′ δεν θα διαφωνήσει κανείς πως είναι δίκαιο βάσει των ευκαιριών και των διαστημάτων υπεροχής των ομάδων. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο μεγάλο αχ ήταν από τους δικούς μας αοπαδούς στη φάση του Καλτσά αλλά δεν μπήκε, συνεχίζουμε. Αυτό που θέλουμε εμείς να πούμε είναι ότι έχουμε μπροστά μας έναν τελικό, παίζουμε με την Ομόνοια ένα κρισιμότατο παιχνίδι που μπορεί να καθορίσει τη σεζόν μας στο πρωτάθλημα και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ο Ανορθωσιάτης έχει έναν μοναδικό τρόπο να στηρίζει την ομάδα στα δύσκολα, ξέρει τι μπορεί να κάνει, σας καλούμε, στο πρώτο πρόσωπο, όπως μόνο εσείς ξέρετε, να φτιάξετε εκείνη την ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην πολύ σημαντική νίκη. Το μόνο που μας ενδιαφέρει τώρα είναι το παιχνίδι του Σαββάτου, να κάνουμε ότι πρέπει για το τρίποντο».

«Βλέπουμε ότι σερί όπως αυτό που κάναμε με τέσσερις νίκες έιναι περίπου ταβάνι φέτος, όσα παιχνίδια κρατάς αήττητο και παίρνεις νίκες παίρνεις προβάδισμα. Μείναμε λίγο πίσω, οι αριθμοί το καταγράφουν και τα εξ αναβολής παιχνίδια δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα τα πάρεις. Πρέπει το Σάββατο να κερδίσουμε για να είμαστε σε ευρωπαϊκές θέσεις και να μπούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο γκρουπ κι εκεί θα παλέψουμε όλοι. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι το Σάββατο το βράδυ να εξαντλήσουμε τα εισιτήρια που μας αναλογούν και να στηρίξουν οι οπαδοί την ομάδα με τον γνωστό Ανορθωσιάτικο τρόπο για να φτάσουμε στη νίκη».

Για προγραμματισμό και ανανεώσεις:

«Έχουμε το παιχνίδι με την Ομόνοια, εξακολουθώ να θεωρώ ότι αυτό είναι το σημαντικό, αυτή είναι η είδηση της εβδομάδας, να πάρουμε τη νίκη και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 111 χρόνια του σωματείου».