19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Άρσεναλ – Μπέρνλι 0-0: Γκέλα για τους Λονδρέζους!

Άρσεναλ – Μπέρνλι 0-0: Γκέλα για τους Λονδρέζους!

By on 23 Ιανουαρίου, 2022 0 748 Views

Σοβαρή γκέλα για την Άρσεναλ, αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας με την ουραγό Μπέρνλι κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στην τετράδα. Ισοπαλία για Λέστερ.

Η  Άρσεναλ ήθελε, αλλά η Μπέρνλι αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να λυγίσει! Οι Λονδρέζοι υπέπεσαν σε γκέλα, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την ουραγό της βαθμολογίας. Ετσι, έμειναν στο -2 από την τετράδα, αλλά με ματς λιγότερο. Η ομάδα του Αρτέτα δε σκόραρε σε τέταρτο διαδοχικό ματς, για πρώτη φορά από το 2005! Η Άρσεναλ είχε τον έλεγχο και το πρώτο μέρος έκλεισε με κατοχή 75%, αλλά με μία μεγάλη φάση, τη διπλή προσπάθεια των Λακαζέτ, Όντεγκααρντ. Στην επανάληψη, η πίεση έγινε εντονότερη, όμως ο Πόουπ είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις στις προσπάθειες των Σμιθ Ρόου και Λακαζέτ. Η Άρσεναλ πίεσε ασφυκτικά στην επανάληψη, αλλά ο Πόουπ κράτησε τον πολύτιμο βαθμό!

Την «πάγωσε» ο Γουέλμπεκ

Η Λέστερ προηγήθηκε στο King Power όμως δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Μπράιτον, καθώς ο Ντάνι Γουέλμπεκ ισοφάρισε στο 82ο λεπτό σε 1-1. Θυμίζουμε, πως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν στον πάγκο τους τον Γκρέιαμ Πότερ αφού βρέθηκε θετικός στον Covid, όμως κατάφεραν να πάρουν τρίτη διαδοχική ισοπαλία. Ο Ντάκα άνοιξε το σκορ στο 46′, αλλά ο ο Γουέλμπεκ στο 82′ «πάγωσε» τους γηπεδούχους..