Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΛΙΑΣΟΣ:Άδικο το Χ για τον Άρη

23 Ιανουαρίου, 2022
1007 Views
0 Comments
ΛΙΑΣΟΣ:Άδικο το Χ για τον Άρη

Οι δηλώσεις του Λιάσου Λουκά μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ…

«Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, είχαμε τραυματισμούς και απουσίες. Έδωσαν τα πάντα και στεναχωριέμαι που ο ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, μας έβαλε πίεση ο ΑΠΟΕΛ. Χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες, μπορούσαμε και για δεύτερο γκολ.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Στεναχωριέμαι για τους παίκτες. Δώσαμε διαπιστευτήρια, θα πάμε στα επόμενα παιχνίδια για να κερδίσουμε και να πάρουμε όσα μας ανήκουν. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και οι δύο ομάδες δικαιούνται να λένε ότι θέλουν. Εμείς λέμε πως ήταν άδικο το αποτέλεσμα».

Για το αν ο Άρης θα χτυπήσει τον τίτλο και για την ένταση: «Θα χαρούμε την παρουσία μας στην εξάδα, όταν την εξασφαλίσουμε και μαθηματικά. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε το παιχνίδι με την ΑΕΛ, μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε. Ότι έγινε έγινε. Είναι δεδομένη η ένταση σε ντέρμπι, θέλουμε και οι δύο ομάδες να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Comments are closed.