25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Σ.ΤΣΕΠΟΒΙΤΣ: Δεν μας αξίζει η θέση που βρισκόμαστε

By on 21 Ιανουαρίου, 2022 0 2607 Views

Σε συνέντευξή του στο κανάλι της AEΛ , ο Στέφαν Τσέποβιτς αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, στο ντέρμπι με την Ανόρθωση  και στον επικείμενο αγώνα με τον Εθνικό.

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση : «Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ. Στο πρώτο δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Οι αντίπαλοι δεν είχαν σοβαρή ευκαιρία αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές παίζεις καλά και δεν παίρνεις τους τρεις βαθμούς και άλλες φορές όχι τόσο καλά και κερδίζεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κερδίζουμε».

Αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση: «Θεωρώ πως ναι. Κερδίσαμε μόνο ένα από τα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να το αλλάξουμε. Πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση και να γίνουμε καλύτεροι. Με όλη την ομάδα να μπαίνει σ’ αυτόν τον τρόπο σκέψης μπορούμε να το καταφέρουμε».

Για τον εαυτό του και τα 8 γκολ σε 19 ματς: «Είναι σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει, του δίνει αυτοπεποίθηση. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και να βρεις τον τρόπο να κερδίζεις. Είχα κι άλλες ευκαιρίες σε άλλους αγώνες που δεν σκόραρα».

Για τον Εθνικό: «Τους γνωρίζουμε καλά. Όλοι θυμούνται πως ενώ κερδίσαμε 2-0, στο τέλος θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ή να χάσουμε. Είναι δύσκολοι αγώνες, το πρωτάθλημα είναι ισοδύναμο, όλες οι ομάδες είναι καλές. Πρέπει να είμαστε ομάδα. Σε κάποια παιχνίδια το χάνουμε αυτό».

Για τη φιλοσοφία του νέου προπονητή: «Ο καθένας προσπαθεί να κάνει αυτά που του ζητάει. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι για αρκετό καιρό στην ομάδα. Η ομάδα προσπαθεί για να είναι καλύτερη. Υπάρχουν λεπτομέρειες που μπορούν να διορθωθούν».

Για το ότι δείχνει το σήμα όταν σκοράρει: «Δεν είναι απαραίτητα ένα μήνυμα. Δεν μας αξίζει η θέση που βρισκόμαστε. Όταν σκοράρεις βγαίνει μόνο του».

Μήνυμα στους οπαδούς: «Είμαστε οι πρώτοι που δεν θέλουμε να είμαστε σε αυτή τη θέση. Βλέπουν ότι παλεύουμε. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Θέλω να τους ευχαριστήσω».