28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Πιστεύω αξίζαμε τη νίκη παρόλο που δεν πετύχαμε θεαματικά γκολ

ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Πιστεύω αξίζαμε τη νίκη παρόλο που δεν πετύχαμε θεαματικά γκολ

By on 16 Ιανουαρίου, 2022 0 3517 Views

Οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ μετά τη νίκη του Απόλλωνα επί της Ομόνοιας 2-0:

-Αρχικά: “Ήταν σημαντικό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι το αξίζαμε παρόλο που δεν ήταν και η καλύτερη εμφάνιση μας ούτε πετύχαμε τα πιο θεαματικά γκολ. Το ένα προήλθε από πίεση και αυτό μου αρέσει. Πήραμε ώθηση από τον κόσμο που μας στήριξε πριν το παιχνίδι. Θα είναι επιπλέον ώθηση αν μια μέρα μπορούμε να τους έχουμε ξανά στο γήπεδο. Η Ομόνοια είναι μια τοπ ομάδα, είναι η πρωταθλήτρια και πιστεύω ότι βρήκαμε ισορροπία στο τι κάναμε όταν είχαμε τη μπάλα και όταν δεν την είχαμε. Θα δούμε για τον τραυματισμό του Αλεσάμι γιατί ο Χαμάς είναι τιμωρημένος για το επόμενο παιχνίδι και τον χρειαζόμαστε σε αυτή τη θέση. Ο Πίττας επιστρέφει και ο Ντιγκινί ήταν στο πάγκο αλλά δεν μπορούσε να παίξει. Τώρα ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια και προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα σταθερή”.

-Σε ποια γραμμή θα γίνει ενίσχυση; “Κοιτάζουμε για έναν κεντρικό αμυντικό και για έναν παίκτη στην επιθετική γραμμή, ίσως στην θέση ’10’ ή στα φτερά”.

-Θα εγγραφεί στο ρόστερ ο Γ.Ποντικός; “Θα δούμε, κοιτάζουμε και για εναλλακτικές λύσεις, δεν ξέρουμε αν θα επανεγγραφεί”.