28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Παθιασμένος ο Απόλλωνας τιμώρησε τα λάθη της Ομόνοιας.Με χρυσό τρίποντο της έκοψε την φόρα

Παθιασμένος ο Απόλλωνας τιμώρησε τα λάθη της Ομόνοιας.Με χρυσό τρίποντο της έκοψε την φόρα

By on 16 Ιανουαρίου, 2022 0 764 Views

Μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας. Οι πράσινοι έκαναν δυο σοβαρά λάθη με αποτέλεσμα οι γαλάζιοι να τα εκμεταλλευτούν και να πετύχουν δυο γκολ.

Στο 26ο λεπτό μετά από προσπάθεια του Νταμπό και αυτογκόλ του Χούμποτσαν, ήρθε το 1-0. Ο Γιάνγκα στο 63ο λεπτό έκανε το 2-0 μετά από τραγικό λάθος του Λέζιακς.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Απόλλωνας ανέβηκε στους 32 βαθμούς, ένα πίσω από τον πρώτο Άρη ενώ η Ομόνοια έμεινε στους 24 βαθμούς. Ο παθιασμένος Απόλλωνας ήταν καλύτερος στο Α΄ημίχρονο ενώ η Ομόνοια καλύτερη στο β΄ημίχρονο αλλά α΄στοχη και με το μεγάλο λάθος του Λέζιακς έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα.Η απουσία του Παπουλή ήταν αισθητή για την Ομόνοια .

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Απόλλωνας μπήκε με διάθεση στο ξεκίνημα και ήταν πιο δραστήριος, ενώ η Ομόνοια προσπαθούσε σταδιακά να ισορροπήσει το παιχνίδι.

Στο 26ο λεπτό ο Νταμπό έφυγε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα μέσα, αυτή κτύπησε στον Χούμποτσαν που προσπάθησε να διώξει και κατέληξε στα δίκτυα για το 1-0!

10 λεπτά μετά το γκολ, ο Ίλιεφ έκανε ένα σουτ από απόσταση, αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Στο 40ο λεπτό ο Μιξ πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Γιοβάνοβιτς απέκρουσε σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό, ο Τζιωνής από καλή θέση έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ένα σουτ του Ζράντι έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στην επανάληψη το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς να έχει αρκετές φάσεις, αλλά να έχει μπόλικες μονομαχίες στην μεσαία γραμμή. Στο 61 ο Τσέποβιτς από κοντά σημάδεψε τον Γιοβάνοβιτς χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Στο 63ο λεπτό ο Λέζιακς λανθασμένα γύρισε την μπάλα στον Φαμπιάνο, ο Γιάνγκα μπήκε στην φάση, πέρασε τον Φαμπιάνο και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0!

Σουτ του Ίλιεφ στο 67΄πέρασε έξω. Στο 87΄ένα σουτ του Κίκο πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στις καθυστερήσεις ο Γιοβάνοβιτς έβγαλε μεγάλη απόκρουση και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλ.Τσόρνιγκερ): Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Χάμπος, Ρομπέρζ, Χαμάς, Κολ, Σπόλιαριτς (68′ Νόγιοκ), Ζράντι (80′ Αλεσάμι) (90+1′ Β.Γιοβάνοβιτς), Ίλιεφ (90+1′ Ψύχας), Νταμπό (80′ Αλμπάνης), Γιάνκα
Στον πάγκο: Ντούριν, Φιλιώτης, , Μάρκοβιτς, Ίντζια, Ντιγκινί.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λέζιακς, Κίκο, Χούμποτσαν (62′ Παναγιώτου), Λανγκ, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοίζου (74′ Μποτεάκ), Τζιωνής, Κακουλλής (74′ Ασάντε), Τσέποβιτς (85′ Ψάλτης).
Στον πάγκο: Κυριακιδης, Παναγή, Σέχου, Γιούστε, Χρίστου, Ασημένος, Χαραλάμπους, Παπουλής, 

ΣΚΟΡΕΡ: 26′ Χούμποτσαν (αυτ.), 63′ Γιάνκα

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Ηροδότου Ξένια
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης