24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Συνέχεια με το Κυπριακό πρωτάθλημα και Μάντσεστερ Γιουν.-Άστον Βίλα σε ζωντανή μετάδοση / Δες τα όλα και Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa

Συνέχεια με το Κυπριακό πρωτάθλημα και Μάντσεστερ Γιουν.-Άστον Βίλα σε ζωντανή μετάδοση / Δες τα όλα και Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa

By on 10 Ιανουαρίου, 2022 0 2709 Views

Το πρωτάθλημα CYTA της Κύπρου συνεχίζεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Στην κοινή έδρα του ΓΣΠ (19:00) η Ομόνοια υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Οι επτά πιο πρόσφατοι μεταξύ τους αγώνες ήταν όλοι Under 2.5. Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός νίκησε εντός έδρας την Ομόνοια με σκορ 1-0. Η γηπεδούχος βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της έκανε μόλις μία νίκη. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό και εκτός έδρας έχει πετύχει μόλις δύο γκολ. Οι πέντε από τους επτά αγώνες του ως φιλοξενούμενος ήταν Under 1.5. Στην Bet on Alfa η νίκη της Ομόνοιας προσφέρεται σε απόδοση 1.65, η ισοπαλία στο 3.70, η νίκη του Ολυμπιακού στο 4.80, το Over 2.5 στο 2.10, το Under 2.5 στο 1.65 και το Goal/Goal στο 2.05. Ο Combo συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.60.

To Under 1.5 στον αγώνα της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό έχει απόδοση 2.80 στην Bet on Alfa. Τα σκορ 1-0, 2-0 υπέρ της Ομόνοιας προσφέρονται σε αποδόσεις 4.80 και 5.90 αντίστοιχα και έχουν το προνόμιο του Cash Back.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Στις 21:55 μπορείτε να παρακολουθήσετε στην Bet on Alfa ζωντανά μέσω Live Streaming τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουν. με την Άστον Βίλα. Πρόκειται για νοκ άουτ αγώνα για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Αν ο αγώνας τελειώσει ισόπαλος στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Στον μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα η Άστον Βίλα νίκησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 την Μάντσεστερ. Η γηπεδούχος έχει δεχτεί γκολ στους εννέα από τους δέκα εντός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα. Η Άστον Βίλα σκόραρε στους 16 από τους 19 αγώνες της στο πρωτάθλημα. Στην Bet on Alfa η νίκη της Μάντσεστερ προσφέρεται σε απόδοση 1.70, η ισοπαλία στο 3.60, η νίκη της Άστον Βίλα στο 4.30, το Over 2.5 στο 1.75, το Under 2.5 στο 1.90 και το Goal/Goal στο 1.75.

Στην ενότητα Combo υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές:

Νίκη Μάντσεστερ Γιουν. & Over 2.5 – Απόδοση 2.55

Νίκη Μάντσεστερ Γιουν. & Over 3.5 – Απόδοση 4.50

Νίκη Μάντσεστερ Γιουν. & Goal/Goal – Απόδοση 3.55

Ισοπαλία & Goal/Goal – Απόδοση 4.80

Νίκη Αστον Βίλα & Over 2.5 – Απόδοση 7.60

Νίκη Αστον Βίλα & Over 3.5 – Απόδοση 17.00

Νίκη Αστον Βίλα & Goal/Goal – Απόδοση 8.60

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet ο τριπλός συνδυασμός «Διπλή ευκαιρία Χ2 & Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 4.68 από την Bet on Alfa.

Συμμετέχουν τα Build & Bet στοιχήματα σε παρολί ή σύστημα; ΝΑΙ, στην Bet on Alfa υπάρχει και αυτή η δυνατότητα η οποία μπορεί να εκτοξεύσει τις αποδόσεις ενός πετυχημένου παρολί ή συστήματος.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.