28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΑΝΤΙΑ:Ψάχναμε παίκτες για την 11αδα την τελευταία στιγμή…

MΠΑΝΤΙΑ:Ψάχναμε παίκτες για την 11αδα την τελευταία στιγμή…

By on 8 Ιανουαρίου, 2022 0 3485 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τον Άρη, ο προπονητής του Εθνικού Νταβίντ Μπαντία ανέφερε…

“Παίζαμε απέναντι στην 3η ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι η 2η φορά που παίζουμε μετά από 4 μέρες. Όποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι.

Σήμερα το πρωί είχαμε ακόμα δύο παίκτες που ήταν στην εντεκάδα αλλά δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν. Έπρεπε να αλλάξουμε τα σχέδια μας. δεν είναι δικαιολογία, συμβαίνει σε όλες τις ομάδες αλλά είναι η πραγματικότητα.

Στο τέλος του αγώνα είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Είχαμε και κάποιους τραυματίες που έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Έπρεπε να… εφεύρουμε 11 ποδοσφαιριστές για να μπουν στο γήπεδο”.

Για τις πιθανότητες παραμονής: “Δεν μου αρέσει η κατάσταση που είμαστε. Αυξήσαμε το επίπεδο μας στα τελευταία παιχνίδια. Είμαστε σε μικρή απόσταση για να κάνουμε την αλλαγή. Ακόμα και 200% πιστεύω στους παίκτες μου. Έχουμε 6 παιχνίδια τώρα συν άλλα δέκα. Αν δεν κάνω λάθος είναι 48 βαθμοί. Στόχος είναι να είμαστε στο τελευταίο μέρος του πρωταθλήματος κοντά στις ομάδες που είναι μπροστά μας. Το ξέρω ότι δεν θα κερδίσουμε και τους 48 βαθμούς, αλλά γνωρίζω επίσης ότι ούτε και οι υπόλοιπες ομάδες θα τους κερδίσουν. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, διότι αναλύουμε το τι κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Και το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι τις ευκαιρίες που δημιουργούμε, να τις κάνουμε γκολ”.