29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Ίσως αν αλλάξουμε και εμείς χημείο να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα

ΤΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Ίσως αν αλλάξουμε και εμείς χημείο να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα

By on 8 Ιανουαρίου, 2022 0 1497 Views

Με αιχμές οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα κ.Τσόρνιγκερ

Αναλυτικά:

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την μεγάλη νίκη. Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δεχθήκαμε γκολ και αντιδράσαμε. Έπαιζαν ίσως οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.

Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία τις απουσίες, όσοι αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα. Στον Απόλλωνα δεν μας ταιριάζουν οι δικαιολογίες. Ίσως αν αλλάξουμε και ενεις χημείο να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, άκουσα κάποιες ιστορίες… Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή πρέπει να παίρνει τις ευκαιρίες.

Έχουμε ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα και χρειάζονται χρόνο σε παιχνίδια, θα τους βοηθήσουμε να δώσουν τα στοιχεία που θέλουμε. Αναβλήθηκε το ματς στο κύπελλο κι έχουμε μία εβδομάδα να δουλέψουμε».

Για πανό που αναρτήθηκε στα γερμανικά: «Είδα το πανό των οπαδών, δεν είμαι τελείως τρελός, έχω δύο παιδιά και έχω ηρεμήσει. Έχουμε κι άλλους Γερμανούς, αν εννοούν εμένα το δέχομαι ίσως όταν σε θεωρούν τρελό σε θεωρούν ανίκητο».

Για το γεγονός πως έτρεξε στον Ναούμ όταν τραυματίστηκε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι όταν χτύπησε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έτρεξα για να βοηθήσω αν τυχόν γύρισε η γλώσσα του, θέλω να το διευκρινίσω αν παρερμηνεύτηκε… Δεν είμαι τόσο τρελός ώστε να μπω στο γήπεδο για να κτυπήσω έναν ποδοσφαιριστή».