23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Άρης επιμένει!Κέρδισε έστω και δύσκολα τον Εθνικό 2-1

Ο Άρης επιμένει!Κέρδισε έστω και δύσκολα τον Εθνικό 2-1

By on 8 Ιανουαρίου, 2022 0 1238 Views

Δυσκολεύτηκε κόντρα στον τελευταίο της βαθμολογίας Εθνικό αλλά στο τέλος τα κατάφερε ο Άρης  να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη με 2-1 που τον φέρνει μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας και να περιμένει το μεγάλο ντέρμπι της «Αρένας» για να δει που θα τον βγάλει η αγωνιστική.Το παιχνίδι ήταν πολύ καλκό με πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες και ο Εθνικός θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία στα τελευταία λεπτά όπου δημιοπυργησε καλές φάσεις για δεύτερο γκολ.Με τη νίκη του ο Άρης ανέβηκε στους 30 βαθμούς και ανέβηκε στην 1η θέση, αφήνοντας τον Απόλλωνα στους 29 και την ΑΕΚ στους 28. Οι δύο αυτές ομάδες αγωνίζονται μαζί στο ντέρμπι της αγωνιστικής.
Η ομάδα του Λιάσου Λουκά προηγήθηκε στο 29ο λεπτό με τον Μάριους Στεπίνσκι ο οποίος σκόραρε ξανά μετά τι 18 Οκτωβρίου και έφτασε τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα. Εκεί που φαίνονταν να κυλούν όλα καλά για τους γηπεδούχους, ο Εθνικός με το ξεκίνημα της επανάληψης κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μίχαλ Ντούρις (έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τον Εθνικό)στο 48’  και κάπου εκεί το ματς ξανάρχισε.
Οι γηπεδούχοι δεν πανικοβλήθηκαν, έβγαλαν πίεση για το δεύτερο γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη και κατάφεραν να το πετύχουν με τον Πακέ στο 65ο λεπτό.
Ο Εθνικός έβαλε πίεση για να ισοφαρίσει, αυτή έγινε πιο έντονη προ το φινάλε όμως η ομάδα έχασε δύο ευκαιρίες με Κωνσταντίνο Ηλία και Ταράσοβς και έφυγε με την ήττα από το Τσίρειο.

ΑΡΗΣ (Λ.Λουκά): Bανά, Γκαρσία, Σικόρσκι (37′ Μπαμπίκα), Στεπίνσκι, Πακέ (70′ Ραντούτ), Κβάσουκ, Σίλντενφελτ, Ελευθερίου, Μπρόρσον, Πατσέκο (70′ Ιωσηφίδης), Σιμιόν
Στον πάγκο: Σωφρονίου,  Ανδρέου, Λυσάνδρου, Μιτσής,

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ντ.Μπαντία): Μπογκαντίνοφ, Περατικός (74′ Ντόλεζαλ), Καρασάουσκς, Κουντόμπιακ, Ζάκπα (68′ Μ.Ηλία), Ιωάννου (63′ Κ.Ηλία), Κυπριανού, Φόλπρεχτ (46′ Ελουντού), Ταράσοβς, Χολ, Ντούρις.
Στον πάγκο:  Άδωνη,  Κκολός, Παπακωνσταντίνου, Σαββίδης, Κουμής

ΣΚΟΡΕΡ: 29′ Στεπίνσκι, 65′ Πακέ/48′ Ντούρις
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κβάσουκ (3η)/Κουντόμπιακ, Χολ (3η)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 259
Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης