28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ναδάλ για Τζόκοβιτς: «Αν ήθελε, θα έπαιζε χωρίς προβλήματα στην Μελβούρνη»

Ναδάλ για Τζόκοβιτς: «Αν ήθελε, θα έπαιζε χωρίς προβλήματα στην Μελβούρνη»

By on 6 Ιανουαρίου, 2022 0 1591 Views

Ξεκάθαρος ήταν ο Ράφαελ Ναδάλ κατά του Τζόκοβιτς στο θέμα του εμβολιασμού

Μετά τον αγώνα του  για τον δεύτερο γύρο στο όπεν της Μελβούρνης, ο Ισπανός τενίστας ανέφερε πως ο Τζόκοβιτς «αν ήθελε, θα μπορούσε να παίξει χωρίς προβλήματα στην Μελβούρνη».

«Αυτό που συμβαίνει δεν είναι καλό. Δεν έχω όλη την εικόνα για να έχω ξεκάθαρη άποψη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πολύς κόσμος υποφέρει τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι λογικό ο κόσμος εδώ στην Αυστραλία να έχει ενοχληθεί γιατί έχει περάσει πολλά και σκληρά lockdown. Κάποιοι δεν μπορούν καν να ταξιδέψουν στην Μελβούρνη από τη χώρα. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό και να εμβολιαστούμε. Αρκετά υπέφερε ο κόσμος. Πέρασα κορονοϊό και έχω εμβολιαστεί δύο φορές. Αν το κάνεις, δεν θα έχεις πρόβλημα να αγωνιστείς εδώ. Είναι ξεκάθαρο» είπε αρχικά ο Ναδάλ.

«Ο κόσμος έχει υποφέρει αρκετά για να μην τηρούμε εμείς τους κανόνες. Ο καθένας κάνει την επιλογή του και ότι νομίζει καλύτερο γι’ αυτόν. Αλλά υπάρχουν κανόνες και αν δεν τους ακολουθείς πρέπει να υποστείς τις συνέπειες αν δε θες να εμβολιαστείς. Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να το ξεπεράσουμε όλο αυτό. Ο Νόβακ αν ήθελε θα έπαιζε στην Αυστραλία χωρίς προβλήματα. Επέλεξε τον δικό του δρόμο και όλοι έχουν αυτό το δικαίωμα. Υπάρχουν όμως και επιπτώσεις. Νοιώθω άσχημα πάντως για ότι τραβάει. Ηξερε την κατάσταση μήνες πριν όμως οπότε ήταν επιλογή του» πρόσθεσε ο θρύλος του τένις που ξεκάθαρα έδειξε πως δεν εγκρίνει την τον τρόπο που κινήθηκε ο Τζόκοβιτς για να μπει στην χώρα.