24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ:Κάποτε γίνονται πράγματα και θαύματα από τους διαιτητές

ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ:Κάποτε γίνονται πράγματα και θαύματα από τους διαιτητές

By on 5 Ιανουαρίου, 2022 0 1472 Views

Μιλώντας στην Cablenet μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια, ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου Χάρης Θεοχάρους ανέφερε…

“Έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το θέμα διαιτησία. Θα το δούμε, αν είναι να καταγγελθούν και θα καταγγελθούν, απλά τα πράγματα. Κάποτε φτιάχνουν, κάποτε γίνονται πράγματα και θαύματα. Δεν θα μείνω μόνο στην κόκκινη της κάρτας, θα πω πολλά και διάφορα στο τέλος της ημέρας που θα τα δείτε στις επόμενες δηλώσεις που θα έχουμε αρχές της εβδομάδας…

Τι να πούμε, τελευταία φάση του αγώνα, με δέκα ποδοσφαιριστές μια μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μας. Τελευταίο δευτερόλεπτο, όπως και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, χάνουμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας. Αλλά μένουμε στην προσπάθεια των παικτών μας, την ψυχραιμία που έδειξαν πάλι σε αυτά τα 94΄ αλλά νομίζω ήταν περισσότερα τελικά που άφησε ο διαιτητής. 

Απ’ αυτή την προσπάθεια συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε και να είμαστε εκεί που θα δημιουργεί προβλήματα σε πολλούς. 

Η ενίσχυση είναι δεδομένη, σε οποιαδήποτε βαθμολογική θέση και να είμαστε. Οι φίλοι της Πάφου να μην ανησυχούν για το θέμα ενίσχυσης, θα γίνει. Και να μην ανησυχούν με αυτά που βλέπουν τα παράξενα, γιατί αυτά θα εκλείψουν, θέλοντας και μη κάποιοι. Η Πάφος θα είναι εκεί και θα τους δημιούργει φοβερά προβλήματα.”