20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η απόδραση των 10 της Δόξας! Καλύτερος ο Εθνικός αλλά δεν βρήκε δίκτυα

Η απόδραση των 10 της Δόξας! Καλύτερος ο Εθνικός αλλά δεν βρήκε δίκτυα

By on 3 Ιανουαρίου, 2022 0 9787 Views

Στο 10’ ο Εθνικός έχασε πέναλτι, στο 22’ η Δόξας σκόραρε κόντρα στην ροή του αγώνα, στο 30’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, στο 34’ ακυρώθηκε γκολ του Εθνικού και η Δόξα κατάφερε να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη με 1-0 στο Δασάκι και να ανοίξει την διαφορά από την ομάδα της Άχνας στους εννιά βαθμούς.

Ο Εθνικός δικαιούται να νιώθει αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα καθώς ήταν καλύτερος σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά δεν ήταν ουσιαστικός.

Έχασε την μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι, για μια ώρα έπαιζε με παίκτη περισσότερο, έβαλε πίεση αλλά δεν είχε την ουσία την οποία είχε η Δόξα και κατάφερε να πανηγυρίσει ίσως την πιο σημαντική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και με βάση τα αγωνιστικά δεδομένα με τα οποία… ταξίδεψε στο Δασάκι(πολλές απουσίες) αλλά και βάση βαθμολογικών διαφορών.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Σαντίκ στο 22ο λεπτό, ενώ νωρίτερα ο Φόλμπρεχτ έχασε πέναλτι στο 10’(απέκρουσε ο Σισκοφσκι). Στο 30’ η Δόξα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τραϊτσέφσκι, ο Εθνικός έβαλε πίεση αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Αποκορύφωμα η τεράστια ευκαιρία του 85ου λεπτού όταν ο Ελουντού τσίμπησε την μπάλα και με εξουδετερωμένο τον ΣΙσκόφσκι ο Φλοριάν ήταν έτοιμος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και του πήρε την μπουκιά από το στόμα ο Καραμανώλης.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ντ.Μπάντια): Χριστοδούλου, Περατικός, Καρασάουσκς (65′ Αρα΄ζ), Ντόλεζαλ (57′ Ελουντού), Κουντόμπιακ, Ζάκπα, Γκόρουπετς, Φλοριάν, Κυπριανού (65′ Σαββίδης), Φόλμπρεχτ, Χολ

Στον πάγκο: Μπογκαντίνοφ, Καβαλέουσκι, Κκολός, Κουμής, Ελουντού

ΔΟΞΑ (Η.Χαραλάμπους): Σισκόφσκι, Μπένι (70′ Ολιβέιρα) (90′ Σάσι), Ασαμόα, Τιτζανί, Σαντίκ, Οικονομίδης (79′ Καλλής), Κοβάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Τραϊτσέφσκι, Στυλιανού, Καραμανώλης

Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Ολιβέιρα, Φασουλιώτης, Βασιλείου, Σάσι

ΣΚΟΡΕΡ: 22′ Σαντίκ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντόλεζαλ (3η), Ζάκπα, Αράζ/Σαντίκ (3η), Σισκόφσκι

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Τραϊτσέφσκι

Διαιτητής: Aναστάση Αναστάσης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Δημητρίου Βασίλης

AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης