Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΣΕΡΓΙΔΗΣ: Συγχαρητήρια στον Λόρια καθώς στην φάση με τον Κούρο ήταν εκεί…

22 Δεκεμβρίου, 2021
2987 Views
0 Comments
ΣΕΡΓΙΔΗΣ: Συγχαρητήρια στον Λόρια καθώς στην φάση με τον Κούρο ήταν εκεί…

Ο Μάκης Σεργίδης, μετά το ματς της ΠΑΕΕΚ με την Ανόρωθση δήλωσε τα ακόλουθα:

“Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που έκρυβε αυτό το παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα που είναι απαλλαγμένη πλέον από τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Μία ομάδα και που ήταν υποψιασμένοι για το σημερινό παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Βάλαμε ένα στόχο με τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια, να κάνουμε γιορτές μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού. Δεν τα καταφέραμε, η προσπάθεια που έγινε από όλους είναι απίστευτή. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα αυτό πάντα θα είμαι περήφανος.

Πολλά συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα της Ανόρθωσης καθώς στην φάση με τον Αλέξανδρο, ήταν εκεί ο άνθρωπος.”

“Πάμε σε διακοπές, η ομάδα θα επιστρέψει μετά από 4-5 μέρες, χωρίς δύο ποδοσφαιριστές που αποχωρούν οικειοθελώς, είναι και αυτοί μέρος του ότι έχουμε κάνει σήμερα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια για την επιλογή τους. Θα επιστρέψουμε πίσω στις 28 του μήνα και θα επιστρέψουμε για να μπορέσουμε να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί, αξιοπρεπείς και αν μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής, θα είναι τεράστιο για εμάς.”

“Φεύγει το 2021. Ήταν η καλύτερη ποδοσφαιρική χρονιά της ΠΑΕΕΚ, πετύχαμε την άνοδο και προερχόμενοι στην Α’ Κατηγορία έχουμε καταφέρει να μεγαλώσουμε. Εύχομαι το 2022 να είναι το ίδιο για το σωματείο.”

Οι παίκτες που αποχωρούν είναι ο Γιάνσεν και ο Μασέδο. Δεν είχαμε σκοπό να τους χρησιμοποιήσουμε σήμερα, αντιλαβανόμαστε πλήρως τα νέα τους δεδομένα, αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή μετά την αναγκαστική. Τα παιδιά φεύγουν οικειοθελώς και τους ευχαριστούμε για το ότι έχουν δώσουν.”

“Η διαδικασία έχει ξεκινήσει καθώς τα παιδιά έχουν ειδοποιήσει εδώ και λίγες μέρες άρα μας αφήνουν διαθέσιμα συμβόλαια, γίνονται ενέργειες από την διοίκηση. 

“Γίνονται ενέργειες από την διοίκηση και είναι Respect αυτό που κάνουν και η ομάδα θα προσπαθήσει να ενισχυθεί μέσα στο πλαίσιο των δικών της δυνατοτήτων.”

“Είμαι σε αυτή την ομάδα πέντε χρόνια, βαδίζω στα έξι χρόνια και έχω συμβόλαιο για έβδομο χρόνο, το δέσιμο με αυτή την ομάδα είναι απίστευτο και ό,τι κάνω, προσπαθώ να το κάνω με αγάπη και προς το σωματείο και προς τους ανθρώπους.

Comments are closed.