28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Mε γεμάτη 11αδα στοχεύει διπλό στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας για παραμονή στην κορυφή

Mε γεμάτη 11αδα στοχεύει διπλό στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας για παραμονή στην κορυφή

By on 18 Δεκεμβρίου, 2021 0 1187 Views

Στον Απόλλωνα ξέρουν ότι πάντα τα ντέρμπι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και δη στο ΓΣΠ μόνο εύκολα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αλλά ο στόχος του διπλού είναι αδιαπραγμάτευτος προκειμένου η ομάδα στην χειρότερη περίπτωση να παραμείνει ισόβαθμη με την ΑΕΚ με το… αντίο του 2021.

Η καλύτερη περίπτωση είναι διπλό στο ΓΣΠ και ήττα της ΑΕΚ από την Πάφος FC, αλλά πρώτα οι «γαλάζιοι» πρέπει να υλοποιήσουν τον δικό τους στόχο σήμερα στην Λευκωσία (19:00 Cablenet Sports 1) και μετά να περιμένουν.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, δεν ανακοινώθηκε ποιους συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Τσόρνιγκερ, αλλά οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι ο Ίλιαν Ίλιεφ θα είναι διαθέσιμος. Ο Βούλγαρος ήταν το μοναδικό ερωτηματικό και είναι σημαντικό που επιστρέφει. Δεν θα είναι η μοναδική επιστροφή καθώς στην αποστολή βρίσκονται και οι Κατελάρης και Γιάνκα που έλειψαν κόντρα στον Άρη.

Εκτός έμειναν οι Χάμπος Κυριάκου, Δημήτρης Δημητρίου, Χάρης Μαυρίας και Γιώργος Μαλεκκίδης.

Όσον αφορά την 11άδα παίζονται δύο θέσεις, μία στην μεσαία γραμμή την οποία διεκδικούν οι Πίττας, Ψύχας και Ίλιεφ και μια στην επίθεση την οποία διεκδικούν οι Στορ και Γιάνκα.

Οι υπόλοιποι εννιά αναμένεται να είναι οι Αλεξ. Γιοβάνοβιτς, Φάνος Κατελάρης, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Ανδρέας Φιλιώτης, Αμίν Χαμάς, Άρνο Τζουμ, Ίσρα Κολ, Μπασέλ Ζράντι και Μπακαλί Νταμπό.