19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χωρίς Φλοριάν-Αράζ ο Εθνικός.Ζάκπα ή Ασούμπε διεκδικούν μια θέση

Χωρίς Φλοριάν-Αράζ ο Εθνικός.Ζάκπα ή Ασούμπε διεκδικούν μια θέση

By on 18 Δεκεμβρίου, 2021 0 1199 Views

Μετά την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, πρώτη εκτός έδρας, με μηδέν παθητικό, και όλα αυτά στο ντεμπούτο του Νταβίντ Μπαντία στον πάγκο, ο Εθνικός έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Aνόρθωση  (17:00, Cytavision 1). Μπορεί να παίζει εντός έδρας, όμως ξέρει από πρώτο χέρι πως κατέρχεται στο ματς από θέση αουτσάιντερ.
Ο Νταβίντ Μπαντία καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας δούλεψε την τακτική, ζητώντας από τους παίκτες του απόλυτη συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο με στόχο να κλείσει τους διαδρόμους στην επίθεση της Ανόρθωσης και να έχει ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις αντεπιθέσεις. Χωρίς να έχει στη διάθεσή του τους Φλοριάν (κάρτες), Αράζ και Θ. Ιωάννου που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, είναι λογικό να μην αλλάξει και πολλά στην 11άδα από αυτή που χρησιμοποίησε απέναντι στην ΠΑΕΕΚ.
Τη θέση του τραυματία Αζέρου διεκδικούν οι Ζάκπα και Ασούμπρε με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες. Οι υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να καλυφτούν από τους Χριστοδούλου, Ταράσοφς, Χολ, Πηλέα, Γκόρουπετς, Φόλπρεχτ, Κουντόμπιακ, Ντόλεζαλ, Καρασάουκς και Μ. Ηλία.