25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Tweet για Νινούα: «Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στην Ανόρθωση»

Tweet για Νινούα: «Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στην Ανόρθωση»

By on 15 Δεκεμβρίου, 2021 0 3915 Views

Ο Νίκα Νινούα δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων της Ανόρθωσης και έτσι ο δανεισμός του θα τερματιστεί πρόωρα και θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε σχετικό tweet, μέσο ενημέρωσης της Γεωργίας, πατρίδας του ποδοσφαιριστή, καθώς όπως υποστηρίζει ο 22χρονος χαφ θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Κύπρου και θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του δείχνει βέβαια η Ντιναμό Τιφλίδας.

Ο Νινούα είχε δοθεί δανεικός το περασμένο καλοκαίρι στην Ανόρθωση, μετά από επιθυμία του τεχνικού της ομάδας Τιμούρ Κετσπάγια που τον γνωρίζει, καθώς κατάγονται και οι δύο από την Γεωργία. Στο διάστημα όμως που ακολούθησε δεν έπεισε με την απόδοσή του κι έτσι ο δανεισμός του θα ολοκληρωθεί πρόωρα.

«Τελειώνει ο δανεισμός του Νινούα στην Ανόρθωση. Ο σύλλογος αναμένεται να τερματίσει τη συνεργασία μέχρι το τέλος του χρόνου, καθώς ο Νίκα δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες των ιθυνόντων καθόλου. Στο μεταξύ, ίσως η Ντιναμό Τιφλίδας δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του χρόνου», αναφέρει το σχετικό tweet από γεωργιανό μέσο.

Η σχετική ανάρτηση: