24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Πλούσιο θέαμα στο Live Streaming της Bet on Alfa

By on 12 Δεκεμβρίου, 2021 0 1356 Views

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League ως πρώτη στον όμιλό της και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga. Έρχεται από έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Σήμερα υποδέχεται την Ατλέτικο στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης η οποία κατάφερε επίσης να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League με την σπουδαία νίκη της εκτός έδρας κόντρα στην Πόρτο (3-1). Στο πρωτάθλημα είναι δέκα βαθμούς πίσω από την Ρεάλ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση στην Bet on Alfa μέσω Live Streaming (22:00). Στην Bet on Alfa η νίκη της Ρεάλ προσφέρεται σε απόδοση 2.05, η ισοπαλία στο 3.40, η νίκη της Ατλέτικο στο 3.70, το Over 2.5 στο 1.90, το Under 2.5 στο 1.85 και το Goal/Goal στο 1.80.

Στην ενότητα Combo υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές:

Over 2.5 & Goal/Goal – Απόδοση 2.30

Νίκη Ρεάλ & Goal/Goal – Απόδοση 4.10

Νίκη Ρεάλ & Over 2.5 – Απόδοση 3.10

Ισοπαλία & Goal/Goal – Απόδοση 4.40

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Η Νάπολι έχει μόλις μία νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες της και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Παραμένει κοντά στην Μίλαν και την Ίντερ αλλά δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών. Στους τελευταίους αγώνες της δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Υποδέχεται την Έμπολι η οποία είναι επικίνδυνη αντίπαλος. Έχει μόνο μία ήττα στους έξι τελευταίους αγώνες της. Έχει σκοράρει στους οκτώ από τους εννέα πιο πρόσφατους αγώνες της. Ο αγώνας προσφέρεται σε ζωντανή μετάδοση στην Bet on Alfa μέσω Live Streaming (19:00). Στην Bet on Alfa η νίκη της Νάπολι προσφέρεται σε απόδοση 1.45, η ισοπαλία στο 4.80, η νίκη της Έμπολι στο 6.20, το Over 2.5 στο 1.50, το Under 2.5 στο 2.60 και το Goal/Goal στο 1.65. Ο συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Η νίκη της Νάπολι σε συνδυασμό με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον αγώνα προσφέρεται σε απόδοση 2.60 από την Bet on Alfa.

Για όσους συνηθίζουν να ποντάρουν σε παρολί με τουλάχιστον τέσσερις αγώνες η Bet on Alfa προσθέτει Bonus απόδοση μέχρι και 50% της απόδοσης του παρολί.

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης σκόραρε από δύο ακριβώς γκολ στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της και τις έδωσαν τρεις νίκες και μία ήττα. Ως γηπεδούχος έχει τέσσερις ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα. Υποδέχεται την Λεβερκούζεν η οποία εκτός έδρας παραμένει αήττητη με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες και έχει κάνει Over 3.5 στους πέντε από τους επτά αγώνες της. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση στην Bet on Alfa μέσω Live Streaming (18:30). Στην Bet on Alfa η νίκη της Αϊντραχτ προσφέρεται σε απόδοση 3.10, η ισοπαλία στο 3.55, η νίκη της Λεβερκούζεν στο 2.15, το Over 2.5 στο 1.65, το Under 2.5 στο 2.20 και το Goal/Goal στο 1.55. Ο συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 1.90. Μέσω του πανίσχυρου Build & Bet ο συνδυασμός «Over 3.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.51 στην Bet on Alfa.

Συμμετέχουν τα Build & Bet στοιχήματα σε παρολί ή σύστημα; ΝΑΙ, στην Bet on Alfa υπάρχει και αυτή η δυνατότητα η οποία μπορεί να εκτοξεύσει τις αποδόσεις ενός πετυχημένου παρολί ή συστήματος.

Στον αγώνα της Αϊντραχτ με την Λεβερκούζεν το «να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο» προσφέρεται σε απόδοση 3.65 και το αντίστοιχο για το δεύτερο ημίχρονο έχει απόδοση 2.65.

Σήμερα στη Λεμεσό διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Άρη. Ο Απόλλωνας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία στους έξι τελευταίους αγώνες του. Ο Άρης ακολουθεί στην 3η θέση με πέντε βαθμούς λιγότερους και έχει κάνει Under 1.5 στους πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες του. Στην Bet on Alfa η νίκη του Απόλλωνα προσφέρεται σε απόδοση 1.70, η ισοπαλία στο 3.55, η νίκη του Άρη στο 4.70, το Over 2.5 στο 1.95, το Under 2.5 στο 1.75 και το Goal/Goal στο 1.90. Ο συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.35 και το Under 1.5 σε απόδοση 3.10. Το ημίχρονο-τελικό Χ/1 προσφέρεται σε απόδοση 4.40 και το σκορ 1-0 υπέρ του Απόλλωνα στο 5.50. Τα σκορ και τα ημίχρονα-τελικά έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.