16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Έτσι γιατί γουστΑΡΗ! Κέρδισε και τον(άσχημο) Απόλλωνα και βλέπει κορυφή.Ο Μπαμπίκα τα γκολ της νίκης(2-0)

Έτσι γιατί γουστΑΡΗ! Κέρδισε και τον(άσχημο) Απόλλωνα και βλέπει κορυφή.Ο Μπαμπίκα τα γκολ της νίκης(2-0)

By on 12 Δεκεμβρίου, 2021 0 1375 Views

Αν υπήρχαν οποιεσδήποτε αμφιβολίες από κάποιους για τον φετινό Άρη, φρόντισε ο ίδιος να τις διαγράψει με την παρουσία του και την σπουδαία του νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα!

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά, επικράτησε των πρωτοπόρων με 2-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαμπίκα ο οποίος σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (19’, 53’), δείχνοντας ότι είναι ικανή όχι μόνο για να τερματίσει στην πρώτη εξάδα, αλλά για… μεγάλα πράγματα κι ασφαλώς μια θέση στην Ευρώπη! Ο Άρης μείωσε τη διαφορά από τον Απόλλωνα στο -2, ενώ είναι στο -1 από την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει το βράδυ της Δευτέρας την Ομόνοια στο ΓΣΠ!

Ήταν δίκαιη η νίκη του Άρη, που ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς από τον Απόλλωνα, ο οποίος απ’ την πλευρά του υστέρησε πολύ από προηγούμενες του εμφανίσεις. Αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα από τον αντίπαλό του, ενώ δεν ήταν καθόλου δημιουργικός και ήταν λίγες οι φορές που απείλησε τον Βανά Άλβες.Ήταν μέτριος έως άσχημος ο Απόλλωνας και με εξαίρεση ένα δοκάρι του Νταμπό δεν απείλησε την εστία του Άρη και απογοήτευσε τους οπαδούς του που έδωσαν μαζική παρουσία στην κερκίδα έχοντας προσδοκίες για καλύτερη εμφάνιση και ασφαλώς τη νίκη.

Η ομάδα του Τσόρνιγκερ δέχθηκε την τρίτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα κι έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Δευτέρας μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΚ…

ΑΠΟΛΛΩΝ: Α.Γιοβάνοβιτς, Αλεσάμι (56′ Φιλιώτης), Ρομπέρζ, Β.Γιοβάνοβιτς, Χαμάς, Κολ, Τζουμ (56′ Ίντζια), Αλμπάνης (10′ Ψύχας), Ζράντι, Στορ (56′ Πίττας/83′ Παπουνασβίλι), Νταμπό.
Στον πάγκο: Ντούριν, Φιλιώτης, Ουέλινγκτον, Μάρκοβιτς, Παπουνασβίλι, Ντανίλο, Ψύχας, Ίντζια, Πίττας. 
ΑΡΗΣ: Βανά Άλβες, Σίλντενφελντ, Ντελμίρο,  Καζού, Γιαγκό, Γκαρσία, Σπόλιαριτς (62′ Σικόρσκι), Φράγκος (78′ Κβάσιουκ), Πακέ (78′ Σιμιόν), Μπαμπίκα (58′ Πατσέκο), Στεπίνσκι (78′ Ρονκάλια).
Στον πάγκο: Σωφρονίου, Νούνο Λόπες, Ραντούτ, Μπράουν, Σικόρσκι, Κβάσιουκ, Ελευθερίου, Μουσούντα, Ρονκάλια, Πατσέκο, Ιωσηφίδης, Σιμιόν.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ψύχας, Φιλιώτης / Μ. Σπόλιαριτς, Ντελμίρο (3η), Καζού, Πατσέκο.

ΣΚΟΡΕΡ: 19′, 53′ Μπαμπίκα
ΘΕΑΤΕΣ: 2585 εισιτήρια
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
VAR: Χριστοδούλου Κυριάκος
AVAR: Πέτρου Πέτρος
Παρατηρητής: Τράττου Λεόντιος