24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θυμωμένος και απογοητευμένος ο προπονητής της Παρτιζάν!

Θυμωμένος και απογοητευμένος ο προπονητής της Παρτιζάν!

By on 10 Δεκεμβρίου, 2021 0 1515 Views

Θυμωμένος, απογοητευμένος και ντροπιασμένος, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση ο προπονητής της Παρτίζαν Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, παρά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφρενς Λιγκ.

Ο Σέρβος τεχνικός εμφανίστηκε έξαλλος με τους φίλους της ομάδας, την ανύπαρκτη όπως είπε υποστήριξη τους και την αρνητικότητα που υπάρχει. Όπως ανέφερε δεν θέλει πια να είναι στην ομάδα, αφού τίποτα δεν ικανοποιεί τους οπαδούς της.

Όσα δήλωσε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς:

«Δεν σκεφτόμαστε τη σημερινή ισοπαλία. Σκεφτόμαστε μόνο να παλέψουμε για τον τίτλο, να έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας και θετική ατμόσφαιρα. Με τέτοια ατμόσφαιρα όπως σήμερα δεν αξίζουμε τον τίτλο, και δεν θα έπρεπε να παλεύουμε γι’ αυτόν. Τι χρειάζεται να κάνουμε για να πείσουμε τους οπαδούς μας; Τέσσερις νέοι παίκτες έπαιξαν σήμερα, χωρίς την υποστήριξη τους. Είναι ντροπή, είμαι απογοητευμένος και λυπημένος.

Είμαστε τρομερά απογοητευμένοι. Παλεύουμε για τον τίτλο, δεν ξέρουμε καν αν τον αξίζουμε… Δεν ξέρω καν αν θα μείνω άλλο. Δεν μας αξίζει ο τίτλος με τόση αρνητικότητα. Γιατί όλο αυτό; Για ποιον ζητωκραυγάζετε; Τότε κάντε κάτι άλλο… Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Μας χτυπάνε τα παράθυρα στα αποδυτήρια θυμωμένοι.

Δεν θέλω να είμαι πια εδώ! Δείτε πόσα παιδιά της Παρτίζαν παίζουν. Τι να πω για το παιχνίδι; Για τι παλεύουμε; Πώς να πάρεις το πρωτάθλημα όταν δεν νιώθεις υποστήριξη; Τίποτα δεν μας ικανοποιεί. Να είστε θετικοί και να αγαπάτε αυτή την ομάδα, αν την αγαπάτε πραγματικά. Στα παιχνίδια πρωταθλήματος έρχονται 500 άτομα».

Σχετικά με το ματς: «Η Ανόρθωση δεν μας ξάφνιασε. Δεν ξέρω αν ο κόσμος περίμενε να κερδίσουμε 3 ή 5-0. Όταν το αποτέλεσμα είναι τέτοιο φοβάσαι. Ένα γκολ ήταν αρκετό για να μας βγάλει εκτός. Κλείσαμε όμως καλά τους χώρους, δεν είχαν σοβαρές ευκαιρίες. Δεν σκεφτόμαστε την ισοπαλία. Σκεφτόμαστε να έχουμε θετική ατμόσφαιρα…»