Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Έντονη αντίδραση του Απόλλωνα.Καλεί το Τσίρειο σε άμεσες ενέργειες

9 Δεκεμβρίου, 2021
1558 Views
0 Comments
Έντονη αντίδραση του Απόλλωνα.Καλεί το Τσίρειο σε άμεσες ενέργειες

Την έντονη αντίδραση του Απόλλωνα μέσω επιστολής σε ΓΣΟ με κοινοποίηση σε ΚΟΑ και ΚΟΠ, για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με το Τσίρειο στάδιο.

Αναλυτικά:

«Eίναι με μεγάλη έκπληξη, ανησυχία και θυμό που λάβαμε σήμερα πληροφορίες ότι ανακοινώσατε το κλείσιμο του Τσιρείου Σταδίου ή την διεξαγωγή αγώνων στο Τσίρειο χωρίς οπαδούς.

Δεν έχουμε λάβει, δυστυχώς καμία επίσημη ενημέρωση από εσάς αλλά εάν όντως τερματίστηκε το ασφαλιστικό σας συμβόλαιο με την ασφαλιστική εταιρεία και αν οι κάμερες του CCTV έχουν πρόβλημα λειτουργίας, αυτό είναι ευθύνη δική σας και σας καλούμε όπως πράξετε όλα τα δέοντα ούτως ώστε τα εν λόγω ζητήματα να επιλυθούν και ο προγραμματισμένος αγώνας της επόμενης Κυριακής να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα.

Ταυτόχρονα, σας ενημερώνουμε ότι επιφυλάσσουμε πλήρως τα δικαιώματα μας, τόσο για την πιθανότητα να μην πραγματοποιηθεί ο αγώνας της επόμενης Κυριακής, φέρνοντας την ομάδα μας σε δυσμενή και άνιση θέση έναντι των άλλων ομάδων όσο και για την απώλεια των εσόδων που η εταιρεία μας θα λάμβανε εάν ο αγώνας διεξαγόταν κανονικά.

Είναι απαράδεκτο να μην έχουν τύχει εγκαίρως επίλυσης τα όσα προβλήτα εσείς σήμερα επικαλείστε ώστε να αποφεύγαμε την θλιβερή κατάληξη το Τσίρειο να μην μπορεί να φιλοξενεί αγώνες με οπαδούς ή άλλως πως και εκ του αποτελέσματος να τιμωρούνται σωματεία τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουν για λάθη ή παραλήψεις στην διαχείριση της κατάστασης.

Αναμένουμε ότι οι ενέργειές σας θα είναι άμεσες»

Comments are closed.