18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ: «Η πρώτη χρονιά που η εταιρεία θα δείξει λογιστικό κέρδος, να το ακούσουν οι επικριτές του Τιμούρ και εμάς»(Τι είπε το λάθος της διοίκησης,τις ευθύνες παικτών-προπονητή,τον Αρτυματά κλπ)

ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ: «Η πρώτη χρονιά που η εταιρεία θα δείξει λογιστικό κέρδος, να το ακούσουν οι επικριτές του Τιμούρ και εμάς»(Τι είπε το λάθος της διοίκησης,τις ευθύνες παικτών-προπονητή,τον Αρτυματά κλπ)

By on 7 Δεκεμβρίου, 2021 0 1455 Views

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς, ήταν φιλοξενούμενος φιλοξενούμενος στο PRO-SHOW Podcast και μίλησε για όλα τα θέματα της Ανόρθωσης:.

O διοικητικός ηγέτης της «κυρίας», ήταν στο στούντιο της MC Digital Media και συνομίληγσ εμε τους τους Ανδρέα Πογιατζή και Πανίκο Χατζηλιασή.

Συγκεκριμένα είπε για τα οικονομικά: «Θα σας πω κάτι που αποτελεί είδηση. Όταν κλείσουν τα βιβλία της χρονιάς θα είναι η πρώτη χρονιά που η εταιρεία από την ίδρυση της θα δείξει λογιστικό κέρδος. Είναι μεγάλο επίτευγμα. Αυτό το κέρδος του έτους δεν θα μεταφερθεί μέχρι το τέλος του Μάη  επειδή από τα λεφτά που πήραμε από την είσοδο μας στους ομίλους-χάρη της πολύς καλής  δουλειάς που έγινε  και αυτό το λέω για να το ακούσουν οι επικριτές του (εννοεί τον Τιμούρ) και οι επικριτές μας- γιατί καλύψαμε πολλά από τα ελλείμματα και τις ζημιές που είχαμε κυρίως λόγω του κορωνοϊού. Είχαμε μείωση 30% στα τηλεοπτικά, περίπου 400 χιλιάδες ευρώ, απώλειες από εισιτήρια-διαφημίσεις 1.650.000. Όλα αυτά τα έχουμε πλέον καλύψει με την είσοδο μας στους ομίλους»

Μετά από ερώτηση τηλεθεατή για τον Λάφερτι και αν είναι οριστικά παρελθόν, απάντησε:
«Έχει ειδοποιηθεί ο ποδοσφαιριστής, του παρέχουμε όλα εφόδια για να προπονείται αλλά έχει ειδοποιηθεί ότι είναι εκτός πλάνων»

Για τον Κατσαράβα: «Δεν ήταν ίδια η περίπτωση. Ουδέποτε εκδιώχτηκε από την ομάδα. Είχε ενημερωθεί για ατομικές προπονήσεις, δεν είχε σχέση το ένα συμβάν με το άλλο»

Αν θα είναι και του χρόνου ο Αρτυματάς: «Εξαρτάται από τον ίδιο. Έγινε πρόταση, έχουμε μια διαφορά η οποία ελπίζω να ξεπεραστεί. Δεν γνωρίζω κάτι για Παναθηναϊκό.

Τι είσπραξε από τους παίκτες μετά το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ:

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχθώ ότι δικαιούταν η ομάδα να χάσει  αυτό το παιχνίδι.(με την ΠΑΕΕΚ) Υπάρχει μερίδιο ευθύνης και στους παίκτες που το αναγνώρισαν. Είναι πλέον ευθύνη εμάς και του προπονητή αλλά και των παικτών να αντιδράσουμε.»

Mετά απο ερώτηση για το γιατί ο Τιμούρ δεν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση ενώ άλλες φορές τα κατάφερνε;

«Βιάζεστε. Να περιμένετε»

Σε αποκάλυψη για τον Αμρ Ουάρντα προχώρησε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς, μιλώντας στους Ανδρέα Πογιατζή και Πανίκο Χατζηλιασή στο PRO-SHOW Podcast.

«Του έχουμε ζητήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο. Μας είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του σε άλλη ομάδα στην Κύπρο».

“Σε συνεργασία με τον προπονητή μας ο οποίος είναι πολύ ευαίσθητος στην οικονομική διαχείριση του μπάτζετ που έχει, έχουμε μηδαμινές διακοπές συμβολαίων, πολύ λίγες αποζημιώσεις. Έχουμε ξοδέψει πολύ λίγα λεφτά, 130 χιλιάδες, 80 για τον Αρτυματά και 50 για τον Μαργκάσα  για ενίσχυση, ενώ άλλες ομάδες στην τριετία έχουν ξοδέψει από 1,3 εκατομμύρια μέχρι 2,5. Η Ανόρθωση και η ΑΕΚ δεν έχουν ξοδέψει για μεταγραφές, αλλά η ΑΕΚ είμαι σίγουρος ότι έχει δώσει περισσότερα για αποζημιώσεις και αποδεσμεύσεις.  Ο προϋπολογισμός είναι περίπου 650 χιλιάδες πιο ψηλός από το 2019, αφού τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών είχαμε εξασφαλίσει έσοδα από τους ομίλους.Πήραμε τον Ουάρντα και τον Νινούα»

«Αυτή τη στιγμή ναι εξετάζουμε το θέμα τεχνικού διευθυντή κι εύχομαι ότι πριν το τέλος του χρόνου θα προκύψει λύση. Ο τεχνικός διευθυντής ούτε μάγος είναι… Για να έρθει θέλει το χρόνο του να δουλέψει, συμβόλαιο τουλάχιστον δύο χρόνια. Οι καλοί τεχνικοί διευθυντές δεν θα έρθουν ούτε στα μέσα περιόδου όταν η ομάδα θα έχει κτιστεί, ούτε για έξι μήνες. Έναν τεχνικό διευθυντή λογικά τον φέρνεις από τον Μάρτη για να ξεκινήσει σχεδιασμό».

Σε ερώτηση του Πανίκου Χατζηλιασή εάν «παίζει» το όνομα του Νεόφυτου Λάρκου είπε πως είναι ένα από τα ονόματα που είναι στα υπόψιν, αλλά δεν έχουν συναντηθεί οι δύο πλευρές.