Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΑΡΤΕΜΗΣ:Ο Τιμουρ θα ξαναφέρει τις επιτυχίες.Μαζί του μάθαμε να πρωταγωνιστούμε, αυτή την στιγμή έχουμε θέματα

6 Δεκεμβρίου, 2021
2040 Views
0 Comments
ΑΡΤΕΜΗΣ:Ο Τιμουρ θα ξαναφέρει τις επιτυχίες.Μαζί του μάθαμε να πρωταγωνιστούμε, αυτή την στιγμή έχουμε θέματα

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής της Ανόρθωσης Αρτέμης Θεοχάρους μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Αναλυτικά:

«Είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η απογοήτευση, έτσι έχουμε μάθει με τον Τιμούρ, είμαστε, όμως, ζωντανοί στο ματς της Πέμπτης για την Ευρώπη και τον Κόνφερενς Λιγκ. Οι ομάδες που το παίζουν σε διπλό ταμπλό έχουν κάποια θέματα και αυτό συνέβη και στην Ανόρθωση στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι μας απογοητεύσαν κάποιοι παίκτες, όμως, το μεγάλο ερωτηματικό είναι οι μεταγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο. Πιστεύω, ωστόσο, ότι θα επανέλθουμε στις επιτυχίες.

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Εμείς οι παλαίμαχοι είμαστε μαζί του, πιστεύουμε στην αξία του, το έχει αποδείξει άλλωστε. Μαζί του μάθαμε να πρωταγωνιστούμε, αυτή την στιγμή έχουμε θέματα. Είναι και λόγω τραυματισμών είμαι σίγουρος ότι ο Τιμούρ θα βρει τον δρόμο των επιτυχιών όπως το έκανε ξανά. Έχουμε μεγάλο χάσμα από την κορυφή, όμως, πιστεύω ότι δεν είμαστε κομπάρσοι, σύντομα θα επανέλθουμε, μην ξεχνάμε είναι η Ευρώπη και το Κύπελλο. Είναι δύσκολο να μιλούμε για πρωτάθλημα. Αλλά δεν θα είμαστε κομπάρσοι, θα επανέλθουμε. Ο Τιμούρ είναι μέλος αυτής της ομάδας, είναι κάτι διαφορετικό για την Ανόρθωση, δεν είναι ξένος είναι δικός μας. Τον βλέπουμε πως ζει τα παιχνίδια. Ζει, θέλει και μπορεί να μας επαναφέρει στις επιτυχίες. Πάντα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες άτομα με διαφορετικές απόψεις.

Το θέμα του τεχνικού διευθυντή; «Το είχαμε στο παρελθόν και δεν ταίριαξε στην Ανόρθωση. Υπήρχαν σοβαρά θέματα την εποχή εκείνη με διχογνωμία που στο τέλος το πλήρωσε η ομάδα».

Comments are closed.