23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MΠΕΡΓΚ:Θα κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα.Αν επιτρέπαμε να μας σταματήσουν ίσως να μην παίρναμε το πρωτάθλημα

MΠΕΡΓΚ:Θα κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα.Αν επιτρέπαμε να μας σταματήσουν ίσως να μην παίρναμε το πρωτάθλημα

By on 5 Δεκεμβρίου, 2021 0 1468 Views

Ρωτήθηκε για τον ορισμό του “αιώνιου” ντέρμπι ο Χένινγκ Μπεργκ στην διάσκεψη τύπου στο Τσίρειο. “Δυσκολεύομαι να απαντήσω” είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής των πρωταθλητών.

Αναλυτικά:

Για τον ορισμό του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ; “Συνήθως ξέρω τι να πω. Αυτή την περίπτωση δυσκολεύομαι. Κανονικά έπρεπε να παίξουμε την επομένη ή την Τετάρτη. Είναι δύσκολο για τους παίκτες. Είναι σκληρό. Για δεύτερη σερί σεζόν λόγω του covid δεν κατάφεραν να πάνε στις οικογένειες τους. Δεν έχουμε την δυνατότητα να δίνουμε ρεπό μέσα στην σεζόν για να το καλύψουμε. Δουλεύουν σκληρά και θυσιάζονται. Δυστυχώς δεν θα έχουμε χρόνο να περάσουν με την οικογένεια τους. Είμαι σίγουρος πως είναι απογοητευμένοι οι παίκτες. Είναι όμως επαγγελματίες. Θέλουν να έχουν επιτυχίες για την Ομόνοια και τους ίδιους. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτούς. Αξίζουν σεβασμό οι παίκτες. Δεν θέλουμε άλλες αποφάσεις να μας σταματήσουν. Αν επιτρέπαμε να μας σταματήσουν, μπορεί να μην παίρναμε το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα”.

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ δήλωσε:”Ήταν μια μεστή εμφάνιση σήμερα. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Τα πήγαμε καλά. Σε γεννικές γραμμές είμαστε χαρούμενοι. Πιεστήκαμε αλλά το ελέγξαμε.”

Μοιάζει η εμφάνιση με την περσινή ομάδα; “Οι αρχές είναι παρόμοιες με πέρσι. Θέλουμε να σκοράρουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε. Η ΑΕΛ είναι μια καλή ομάδα. Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με την ΑΕΛ. Καλό που κερδίσαμε. Καλό που επιστρέψαμε στις νίκες. Είμαστε ευχαριστημένοι για την ανάπτυξη”.