19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Aπόδραση(0-1) με Λέζιακς και ανέβηκε η Ομόνοια.Η ΑΕΛ καθηλώθηκε στα χαμηλά

Aπόδραση(0-1) με Λέζιακς και ανέβηκε η Ομόνοια.Η ΑΕΛ καθηλώθηκε στα χαμηλά

By on 5 Δεκεμβρίου, 2021 0 639 Views

Το γκολ του Λέζιακς στο 33’ ήταν αρκετό για την Ομόνοια, προκειμένου να αποχωρήσει από τη Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της. Οι «πράσινοι» επικράτησαν της ΑΕΛ με 1-0 μέσα στο Τσίρειο, συνεχίζουν την αντεπίθεσή τους στο πρωτάθλημα και καλύπτουν όλο και περισσότερο το χαμένο έδαφος, καθώς ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη, μετά τις επιτυχίες επί του Εθνικού και του Άρη. Η νίκη αυτή ανέβασε την Ομόνοια στην 4η θέση με 16 βαθμούς, βρισκόμενη στο -11 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, αλλά και με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Αντιθέτως, βυθίζεται όχι μόνο στη βαθμολογία αλλά και στον προβληματισμό η ΑΕΛ, η οποία έμεινε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη, χωρίς μάλιστα καν να σκοράρει. Η ομάδα της Λεμεσού ήταν ανήμπορη να αντιδράσει ουσιαστικά μετά το γκολ που δέχθηκε, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, ακίνδυνη επιθετικά (μόλις μία ευκαιρία στο β’ ημίχρονο, στο 64’ συγκεκριμένα) και μοιραία δέχθηκε άλλη μία ήττα.Έκτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για την ΑΕΛ, τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες ο απολογισμός. Παράλληλα, πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς να σκοράρει…

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 33′ από τον Λέζιακς, που σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκόμεθ κι έφτασε τα δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Aδράνεια απότ ην άμυνα και τον Βοζίνια στην φάση αφού η κεφαλιά έγινε μέσα από την μικρή περιοχή χωρίς να ενοχλήσει κανείς τον σκόρερ.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Σάντος, Τεϊσέιρα, Ριστέφσκι, Ντάφερβελντ, Αντωνίου (59′ Τόρες), Μεντόγεβιτς, Νταβόρ (58′ Μάζουρεκ), Παπαφώτης (59′ Πελέ), Ριέρα (65′ Γεωργίου), Τσάβες (72′ Τσέποβιτς).
Στον πάγκο: Κεραυνός, Φραντζής, Γεωργίου, Μάζουρεκ, Ρέινολντς, Τσέποβιτς, Τόρες, Ανδρέου, Αβραάμ, Σωτηρίου, Μάιντεβατς, Πελέ.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Λέζιακς, Σέχου, Λανγκ, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Τζιωνής, Λοΐζου, Παπουλής (73′ Κακουλλής), Τσέποβιτς (73′ Ντούρις).
Στον πάγκο: Παναγή, Χοράσκα, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Μπασιρού, Χαραλάμπους, Μποτεάκ, Ατιέμγουεν, Ζαχαρίου, Ντούρις, Κακουλλής. 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάντος, Ντάφερβελντ, Πελέ (3η), Γεωργίου, Μεντόγεβιτς / Λέζιακς, Λανγκ

ΣΚΟΡΕΡ: 33′ Λέζιακς
ΘΕΑΤΕΣ: 3500
Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος