27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Στην αυλή του εξοχικού έθαψε τις Ρωσίδες ο ύποπτος για τους φόνους

Στην αυλή του εξοχικού έθαψε τις Ρωσίδες ο ύποπτος για τους φόνους

By on 5 Δεκεμβρίου, 2021 0 1334 Views

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης των δύο γυναικών από τη Ρωσία της Alraeesi Khaiat ηλικίας 43 ετών και της Mariia Gazibagandova ηλικίας 33 ετών.
Θαμμένες στην αυλή που βρίσκεται 25 μέτρα από το εξοχικό στον Αμίαντο βρέθηκαν οι δυο γυναίκες, με τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, να αναμένουν τους ιατροδικαστές για αυτοψία στη σκηνή, πριν προχωρήσουν στην ανάσυρση των σορών…
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 09:00 το πρωί της Κυριακής, οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο αναμένεται να βρεθεί και ο Αρχηγός της Αστυνομίας.
Όπως έχει λεχθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ του Alphanews.Live, ο 32χρονος Σύρος βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης που τελεί υπό κράτηση, το βράδυ της Κυριακής ομολόγησε τη δολοφονία των δυο γυναικών ενώ τους υπέδειξε και το σημείο που τις έθαψε.
Νωρίς τα ξημερώματα έφτασαν στο σημείο ανακριτές και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και διεξήγαγαν έρευνες στην αυλή του εξοχικού όπου εργαζόταν ο 32χρονος, για να εντοπίσουν τις δυο σορούς.