Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΚΕΡΚΕΖ:Ήταν όπως θέλουμε ο κόσμος αλλά εμείς δεν παίξαμε όπως πρέπει

5 Δεκεμβρίου, 2021
1338 Views
0 Comments
ΚΕΡΚΕΖ:Ήταν όπως θέλουμε ο κόσμος αλλά εμείς δεν παίξαμε όπως πρέπει

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Κέρκεζ μετά την ήττα από την Ομόνοια.

-Αρχικά: “Συγχαρητήρια στην Ομόνοια, κέρδισε δίκαια. Δεν ήταν παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες. Ούτε η Ομόνοια έπαιξε σπουδαία, ούτε εμείς. Σίγουρα η εικόνα μας δεν είναι καλή, δεν μου αρέσει, ούτε και στον κόσμο, είμαι σίγουρος. Σίγουρα η περισσότερη ευθύνη είναι δική μου. Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη, ήταν όπως θέλουμε ο κόσμος αλλά εμείς δεν παίξαμε όπως πρέπει”.

-Για ποιο λόγο δεν βγάζει η ομάδα αυτά που θέλετε; “Σίγουρα περίμενα καλύτερη εμφάνιση. Ξέραμε πως παίζει η Ομόνοια που θέλει χώρο και είναι δύσκολο. Πολλές φορές είχαμε προβλήματα σε άλλα παιχνίδια όταν ανοίγαμε και γι’ αυτό επιλέξαμε να παίξουμε διαφορετικά στο πρώτο ημίχρονο. Όμως δεχθήκαμε ένα γκολ από κόρνερ που πριν δεν είχαμε πολλά προβλήματα. Τα προβλήματα που έχουμε είναι ψυχολογικά. Όταν χάνεις και δεν σκοράρεις, αυτό μεγαλώνει το πρόβλημα. Βλέπουμε την επόμενη μέρα”.

-Είναι και θέμα ποιότητας και ίσως αλλάξουν τα πράγματα τον Ιανουάριο; “Έχουν ποιότητα οι παίκτες. Δεν είναι ώρα τώρα να μιλήσω. Σίγουρα με κάποιες αλλαγές θα είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να βρούμε τρόπο μέχρι τον Ιανουάριο να κερδίσουμε τα παιχνίδια”.

Comments are closed.