26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League : Δεσπόζει η «μάχη» στο Γεντί Κουλέ με Ολυμπιακό και ΟΦΗ.(Κυριακή ΑΕΚ-Παναθηναϊκός)

Super League : Δεσπόζει η «μάχη» στο Γεντί Κουλέ με Ολυμπιακό και ΟΦΗ.(Κυριακή ΑΕΚ-Παναθηναϊκός)

By on 4 Δεκεμβρίου, 2021 0 1041 Views

Το ΟΦΗ – Ολυμπιακός είναι το σημαντικότερο σαββατιάτικο παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική της κατηγορίας της Super League Interwetten.

Σε σχέση με το πιο σημαντικό ματς της ημέρας (Σάββατο) ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι (4/12, 19.30) κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Η πιο σπουδαία είδηση ήταν πως ο Φελίπε Γκαγιέγος ξεπεράσε τις ενοχλήσεις στα πλευρά, προπονήθηκε με την ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Ο Γιαννούλης έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, θεραπεία ακολούθησε ο Ντουρμισάι, οι Νέιρα και Ουές συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και ενώ ο Πασαλίδης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Για μια ακόμα φορά ο Νιόπλιας έκοψε τον αριστερό μπακ Λυμπεράκη, ενώ εκτός έμεινε και ο Γρίβας.about:blankRemaining Time-0:27FullscreenMute

Η αποστολή: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Στάικος, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν, Καμάου, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Σελίμοβιτς, Λάμπρου και Φαν Ντάινεν.

Στον Ολυμπιακό εκτός των πλάνων του Μαρτίνς για το ΟΦΗ – Ολυμπιακός είναι οι Σεμέδο, Καρμπόβνικ, Γκάρι Ροντρίγκες και Αβραάμ. Εξ αυτών πλην του Σεμέδο οι άλλοι παίκτες είχαν θέματα ετοιμότητας / τραυματισμών. Στους εκλεκτούς είναι οι Μάρκοβιτς και Κούντε.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκουρού, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Στον Ατρόμητο ο Γιώργος Παράσχος επανέρχεται στον πάγκο μετά την περιπέτειά του με τον covid-19. Από πλευράς παικτών ο Κλωναρίδης που έκανε χειρουργείο αλλά και οι Καρτάλης, Νταβιώτης και ο Κωτσόπουλος θα είναι εκτός. Τιμωρημένος είναι ο Γκαλβάο.

Την αποστολή στελεχώνουν οι: Πίριτς, Γιαννιώτης, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης και Τζαβίδας.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τσιλούλης θα είναι off λόγω τραυματισμού του. Όχι όμως και ο Μπαξεβανίδης, που γυρίζει από τιμωρία. Οι Ράιλι και Ντομίνγκες παραμένουν τραυματίες. Ο Φέστα στην αποστολή πήρε τους Κότσαρη, Βερχούλστ, Ντεντάκη, Άλβες, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Μπαξεβανίδη, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Σλίβκα, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα και Ιωαννίδη.

Ο Βόλος από την πλευρά του ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου, δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τα «Καναρίνια» τους Πουρίτα και Μπαριέντος καθώς δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι. Σε αντίθεση με τον Γκρίλο, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή, αφού εξέτισε την περασμένη αγωνιστική την τιμωρία του.

Αναλυτικά οι «20» του Βόλου για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: Κλέιμαν, Κότνικ, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεταξάς, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Τερεζίου, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο και Φαν Βέερτ.

Ο Παναιτωλικός είχε βγάλει αποστολή και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Εκτός έμειναν οι μακροχρόνια τραυματίες Λιάβας, Ντίας, Βαρόνε και οι Μαλής, Σκιαδάς που ταλαιπωρούνται από ίωση, όπως και ο Περέιρα που έκανε επέμβαση αφαίρεσης της μεταλλικής λάμας που του είχε τοποθετηθεί στην κλείδα και θα μπει τις επόμενες ημέρες, ξανά, σε φουλ ρυθμούς. Τιμωρημένος είναι ο Κορνέλιους.

Η αποστολή είναι η εξής: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ. και Μπακαδήμας.

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου

17.15: Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης NS2
17.15: Βόλος – Παναιτωλικός COSMOTE SPORTS TV 3
19.30: ΟΦΗ – Ολυμπιακός COSMOTE SPORTS TV 2

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

17.15: Ιωνικός – ΠΑΟΚ COSMOTE SPORTS TV 2
19.30: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός COSMOTE SPORTS TV 1
19.30: Άρης – Αστέρας Τρίπολης NS PRIME

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου

19.30: Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα COSMOTE SPORTS TV 1