20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Πρώτη ήττα με Τσάβι για την Μπαρτσελόνα

Πρώτη ήττα με Τσάβι για την Μπαρτσελόνα

By on 4 Δεκεμβρίου, 2021 0 596 Views

Ο νέος (Τσάβι) είναι ωραίος, όμως ο παλιός (Μανουέλ Πελεγκρίνι) είναι αλλιώς, με τον Χιλιανό να παραδίδει μάθημα τακτικής και να οδηγεί την Μπέτις σε σπουδαία νίκη στην Βαρκελώνη με 0-1.

Μπορεί να ξεκίνησε με δύο στα δύο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, όμως ακόμα έχει πολλά προπονητικά «ψωμιά» να φάει. Ειδικά, όταν δεν έχει το ρόστερ που θέλει

Ο Τσάβι γνώρισε και την άλλη πλευρά του νομίσματος, αφού μετά από τις δύο νίκες με Εσπανιόλ, Βιγιαρεάλ ήρθε η απότομη προσγείωση.

Η Μπέτις αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι και με γκολ του Χουάνμι στο τέλος (79’) πήρε αυτό που δικαιούνταν με βάση την εικόνα του ματς.

Κι αυτό γιατί οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι διάβασαν υπέροχα τις συνθήκες του ματς, αφόπλισαν όλα τα ατού των Καταλανών

Με εξαίρεση μία καλή στιγμή του Κοουτίνιο, η Μπαρτσελόνα ήταν ακίνδυνη στο πρώτο μέρος, μάλιστα έχασε και τον Γκάβι που τραυματίστηκε στο κεφάλι έπειτα από σύγκρουση και αντικαταστάθηκε.

Όσο περνούσε η ώρα, η Μπέτις άρχισε να παίζει πιο θαρραλέα, το γκολ του Χουάνμι (53’) ακυρώθηκε μέσω VAR αφού ο σκόρερ ήταν οφσάιντ μόλις για μερικά εκατοστά.

Η είσοδος του Ντεμπελέ έφερε κάποια σπιρτάδα με τον Γάλλο να πρωταγωνιστεί σε τρεις καλές στιγμές, όμως πριν το τέλος ήρθε η ψυχρολουσία.

Ο Τέγιο με υπέροχη πάσα βρήκε τον ξεμαρκάριστο Χουάνμι, εκείνος ήταν ψύχραιμος απέναντι στον Τερ Στέγκεν (79’, 0-1) και η Μπέτις έφυγε με το μεγάλο διπλό από το Καμπ Νου, σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση, στο -6 από την κορυφή, την ώρα που η Μπαρτσελόνα παραμένει εκτός ευρωπαϊκής ζώνης!