19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Μ. Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 3-2: Με… θρύλο Κριστιάνο πλησίασε τετράδα!

Μ. Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 3-2: Με… θρύλο Κριστιάνο πλησίασε τετράδα!

By on 3 Δεκεμβρίου, 2021 0 830 Views


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 3-2: Με... θρύλο Κριστιάνο πλησίασε τετράδα! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν… legend, πέτυχε δυο γκολ, έφτασε τα 801 στην καριέρα του και η Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-2 της Άρσεναλ. Στο -3 από την τετράδα οι «Κόκκινοι»

Δύσκολα θα υπήρχε κάποιος που θα πίστευε ότι δεν θα «αντιδράσει». Στο επόμενο ματς μετά τη Χρύση Μπάλα, ο Πορτογάλος μύθος έδειξε γιατί είναι ο κορυφαίος σκόρερ του αθλήματος και με δύο κόντρα στην Αρσεναλ έφτασε τα 801 στην αδιανόητη καριέρα του. Χάρη στον CR7 η Γιουνάιτεντ νίκησε 3-2 την Αρσεναλ, που προηγήθηκε στο Old Trafford και βλέπει πλέον την απόσταση από την 4άδα στους 3 βαθμούς.

Ο Κάρικ ως υπηρεσιακός ήταν άψογος, έφερε… πρωτιά στο Champions League, απέσπασε ισοπαλία από την Τσέλσι και νίκησε τους Gunners. Ετσι, αφήνει μια… στρωμένη κατάσταση στον Ραλφ Ράγκνικ, ο οποίος αναλαμβάνει επίσημα τη Μάντσεστερ από το πρωί της Πέμπτης. Οσον αφορά την Άρσεναλ, έχασε και το τέταρτο ντέρμπι της σεζόν (ήττες από Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι) και δείχνει πως θέλει ακόμα αρκετή δουλειά…

Η Γιουνάιτεντ είχε τις πρώτες καλές στιγμές στο ματς, όπως αυτή με τον Ρονάλντο, όμως ήταν η Αρσεναλ που άνοιξε το σκορ. Και το έκανε έναν από τους πιο περίεργους τρόπους που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Στο 14’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Φρεντ πάτησε τον Ντε Χέα και τον έριξε στο έδαφος, η μπάλα απομακρύνθηκε και ο Σμιθ-Ρόου με βολέ εκτός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα. Ο διαιτητής δεν φάνηκε να παίρνει κάποια ξεκάθαρη απόφαση και τελικά έπειτα από χρήση VAR το 0-1 μέτρησε.

Στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ αντέδρασε, έφτασε άμεσα την κατοχή στο 61% και στο 35’ ο Παρτέι έκοψε την τελευταία στιγμή και στο 37’ το σουτ του Μαγκουάιρ πήγε στον Ράμσντεϊλ. Στο 38’ ο Μαρτινέλι πλάσαρε άσχημα από καλή θέση και τελικά η Αρσεναλ δέχθηκε την ισοφάριση στο 44’ όταν ο Σάντσο συνδυάστηκε με τον Φρεντ και ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε από κοντά (1-1).

Το ματς ήταν γεμάτο και στην επανάληψη και αυτό δεν άργησε να φανεί. Στο 46’ ο Ντε Χέα σταμάτησε την προσπάθεια του Γκάμπριελ με την πλάτη και στο 48’ το αριστερό του Ρονάλντο απέκρουσε ο Ράμσντεϊλ. Δυστυχώς για τον νεαρό keeper ήταν το τελευταίο πράγμα που θα θα έκανε κόντρα στον μυθικό Πορτογάλο.

Στο 52’ ο Κριστιάνο σφήνωσε την μπάλα στη γωνία μετά το γύρισμα του Ράσφορντ για το 2-1 αλλά μόλις τρία λεπτά αργότερα η Αρσεναλ απάντησε με το πλασέ του Οντεγκααρντ μετά την ασίστ του Μαρτινέλι (2-2). Η βραδιά όμως ανήκε στον Ρονάλντο, ο οποίος στο 67’ ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Φρεντ και υπέργραψε τη μεγάλη νίκη (3-2).