20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Μένει ψηλά ο Άρης !Νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό

By on 3 Δεκεμβρίου, 2021 0 1274 Views

Ο Άρης ήταν ο νικητής του αγώνα με τον Ολυμπιακό, επικρατώντας με 1-0 στο Τσίρειο. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Πακέ στο 40΄. Ο Άρης έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα και στο 78’ με τον Κβάσιουκ, όμως το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του σκόρερ στον Μανρίκε.

Στο τελευταίο λεπτό ο Ολυμπιακός είχε τριπλή φάση, όμως ο Βάνα έσωσε την ομάδα του και έτσι η ομάδα της Λεμεσού πήρε τους τρεις βαθμούς και παραμένει ψηλά στην βαθμολογία.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Άρης είναι στην 3η θέση με 23 βαθμούς και στο -2 από την κορυφή με παιχνίδι περισσότερο. Ο Ολυμπιακός έμεινε στους 15 βαθμούς και είναι στην 4η θέση με παιχνίδι περισσότερο από άλλες ομάδες.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 10ο λεπτό ο Γουίλσον προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Άρη, αλλά την έστειλε έξω. Στο 32ο λεπτό μετά από σέντρα του Πεχλιβάνη, ο Γουίλσον απείλησε την εστία του Άρη από κοντά, αλλά ο Άλβες έκανε καθοριστική παρέμβαση. Στο 36ο λεπτό ο Στεπίνκσι εντός περιοχής, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

Στο 40ο λεπτό ο Μονέ Πακέ, από δύσκολη θέση έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, βάζοντας τον Άρη σε θέση οδηγού. Λίγο μετά χάθηκε νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ξανά με τον Γουίλσον.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 50ο λεπτό ο Μολ έπεσε και απέκρουσε ένα σουτ του Στεπίνσκι, ενώ 3 λεπτά μετά ο Πεχλιβάνης έκανε ένα άστοχο σουτ από απόσταση.  Ο Μπαμπίκα στο 59ο λεπτό έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Φράγκου, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι. Στο 64ο λεπτό ο Σάλι ήταν άστοχος με νέο σουτ. Στο 70ο λεπτό η κεφαλιά του Γουίλσον δεν ανησύχησε τον Βάνα Άλβες.

Στο 79ο λεπτό ο Κβάσιουκ που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι έφυγε στην αντεπίθεση κάτω από το κέντρο του γηπέδου, κάλυψε μεγάλη απόσταση και νίκησε τον Μολ, στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0. Ο Βασίλης Δημητρίου πήγε στο VAR και ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ.

Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός έχασε 3πλή φάση, όταν ο Βάνα Άλβες απέκρουσε σουτ του Σάλι και μετά οι παίκτες του Ολυμπιακού αστόχησαν.

Άρης: Βάνα, Γιαγκό, Σίλντεφελντ, Ντελμίρο, Καζού, Μ. Γκαρσία (90+3′ Ράντουτ), Σιμιόν (56′ Σπόλιαριτς), Μπαμπίκα (73′ Κβάσιουκ), Μονέ-Πακέ (73′ Λόπες), Πατσέκο (56′ Φράγκος), Στεπίνσκι.

Ολυμπιακός: Μολ, Μουκτάρης, Ντιανέ (46′ Μανρίκε), Μποβέδα, Κυριάκου, Νάνι (82′ Γκουστάβο), Κονφέ, Σαρφό (82′ Ευτυχίδης), Κα, Πεχλιβάνης (58′ Σάλι), Γουίλσον (76′ Μάντζης).

Κίτρινες: Κβάσιουκ / Ντιανέ (τρίτη).

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος.

4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος.

VAR: Χριστοφόρου Μάριος.

AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης.