Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Ο ΠΑΣΠ διαφωνεί αλλά δεν δίνει εναλλακτική ημέρα για το ντέρμπι

3 Δεκεμβρίου, 2021
680 Views
0 Comments
Ο ΠΑΣΠ διαφωνεί αλλά δεν δίνει εναλλακτική ημέρα για το ντέρμπι

O ΠΑΣΠ με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι ζήτησ εαπό την ΚΟΠ να ορίσει τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας σε ημέρα εκτός της περιόδου 22/12-03/1 χωρίς ωστόσο να κάνει εισήγηση για μέρα απου θα διατηρεί τα ίδια δεδομένα του αγώνα που διακόπηκε και δεν θα επηρεάζει μία εκ των δύο ομάδων αλλά και συνολικά την εξέλιξη του πρωταθλήματος.Η ανακοίνωση:

Μετά από επικοινωνία που είχαν με τον ΠΑ.Σ.Π., τα μέλη μας σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, ζήτησαν τη βοήθεια του Συνδέσμου κι εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για τον ορισμό του αναβληθέντα αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια στις 26 Δεκεμβρίου. Η θέση των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων είναι πως δεν επιθυμούν να αγωνιστούν την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Οι ημερομηνίες μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου είναι οι ημερομηνίες που συμφωνήθηκαν και πρέπει να δίνονται για τη χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος. Η τοποθέτηση αγωνιστικής στις 26 Δεκεμβρίου, θα αναγκάσει τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα τους διεθνείς, να αγωνιστούν για περισσότερο από μία σεζόν χωρίς καμία διακοπή, με αποτέλεσμα να διατρέχουν τεράστιο κίνδυνο τραυματισμών και να μην ξεχνάμε και την πολύ σοβαρή επιβάρυνση της ψυχικής υγείας τους, αφού αναγκάζονται να ακυρώσουν κάθε σχέδιο που είχαν για ξεκούραση και χρόνο με τους αγαπημένους τους στις διακοπές των εορτών.

Ο ΠΑ.Σ.Π. έχει σαν προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των ποδοσφαιριστών που όπως είπε και ο διεθνής Βέλγος τερματοφύλακας, Thibaut Courtois, είναι πάνω από όλα άνθρωποι και όχι ρομπότ.

Για τον πιο πάνω λόγο ενεργώντας κατόπιν οδηγιών των ποδοσφαιριστών τόσο της Ομόνοιας όσο και του ΑΠΟΕΛ, ο ΠΑ.Σ.Π. έχει στείλει στην ΚΟΠ σχετική επιστολή ώστε να βρεθεί εναλλακτική ημερομηνία για τον ορισμό του αιώνιου ντέρμπι.

Comments are closed.