28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Πικέ: «Προτιμώ να πεθάνω παρά να πάω στην Ρεάλ» (vid)

By on 1 Δεκεμβρίου, 2021 0 1043 Views

Καλεσμένος στην εκπομπή «El Hormiguero», ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για τον Τσάβι, τον Λιονέλ Μέσι αλλά και για το αν θα επέλεγε στην καριέρα του να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ.

Ζεράρ Πικέ και Λιονέλ Μέσι πέρασαν μια… ποδοσφαιρική ζωή μας. Επιτυχίες, αποτυχίες, χαρές και απογοητεύσεις. Στα ίδια αποδυτήρια, στο γήπεδο, πιο πολύ φίλοι από συμπαίκτες. Ο Ισπανός στόπερ των «μπλαουγκράνα» όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Αργεντινό πρώην συμπαίκτη, το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, τονίζοντας πως κάποια μέρα οι δρόμοι τους θα ανταμώσουν ξανά.

«Έχω επαφή μαζί του. Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα (το αντίο του) γιατί έχουμε μοιραστεί 16 χρόνια στα αποδυτήρια. Είναι σχεδόν σαν αδερφός τόσο σε αθλητικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τα πράγματα δεν έχουν ξεκινήσει καλά. εν μέρει, γιατί είχαμε τους καλύτερους όλων των εποχών. Κέρδισε ξανά τη Χρυσή Μπάλα, ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ο καλύτερος. Καλή διασκέδαση στο Παρίσι και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πικέ στην εκπομπή «El Hormiguero» του «Antena 3» κι έπειτα κλήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, ως προπονητής

«Ο Τσάβι έφτασε και έχει θέσει κανόνες όπως πολλοί προπονητές. Είναι απαραίτητοι για να συμμορφωθούμε. Οπως ήταν πάντα στο παρελθόν. Ασκεί πρόσθετη πίεση σε εμάς, με την καλή έννοια. Δεν μπορείς να τον απογοητεύσεις ηθικά. Σε ξέρει πολύ καλά και ξέρει τι μπορεί να συνεισφέρει. Πρέπει να τον ακολουθήσω γιατί αν δεν το κάνω, μου δίνει την αίσθηση ότι τον απογοητεύω».

Οταν ρωτήθηκε για το αν θα επέλεγε κάποια μέρα να αφήσει τους Καταλανούς για να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ, ο Πικέ ήταν ξεκάθαρος…

«Προτιμώ να πεθάνω παρά να πάω στη Ρεάλ…»