28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΛΟΡΙΑ: Μοιάζει με καρδιογράφημα η πορεία μας! Χρειαζόμαστε ένα σερί νικών.( Όλοι όσοι νομίζουν πως δεν είναι τίποτα ο κορωνοϊός κάνουν λάθος)

ΛΟΡΙΑ: Μοιάζει με καρδιογράφημα η πορεία μας! Χρειαζόμαστε ένα σερί νικών.( Όλοι όσοι νομίζουν πως δεν είναι τίποτα ο κορωνοϊός κάνουν λάθος)

By on 30 Νοεμβρίου, 2021 0 4191 Views

Ο Γκιόργκι Λόρια καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet «ΑΝΟλα στη φόρα» και αναφέρθηκε για την Ανόρθωση και την μέχρι τώρα πορεία της, την προσωπική του απόδοση και άλλα. Αναλυτικά:

Αρχικά για την πορεία της Ανόρθωσης: «Είναι αλήθεια ότι ένα παιχνίδι μπορεί να το κερδίσουμε και το άλλο μπορεί να το χάσουμε. Είναι αλήθεια ότι όλο αυτό, μοιάζει με καρδιογράφημα. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό έτσι ώστε να κερδίζουμε. Πιστεύουμε ότι θα κάνουμε ένα σερί νικών που χρειαζόμαστε».

Για την απόδοση του: «Δεν βγαίνουν τα πράγματα όσον αφορά στο να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να προσπαθείς κάθε φορά για το καλύτερο και αυτό κάνω. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα. Φέτος πολλές φορές δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας και δεν κρατήσαμε το μηδέν».

Για την πορεία της Ανόρθωσης η οποία δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις: «Είναι ασυνήθιστο. Πρέπει να το διορθώσουμε, να κάνουμε νίκες και να επανέλθουμε στις πρώτες θέσεις».

Η ομάδα που ξεχωρίζει: «Μου αρέσει η ΑΕΚ για τον τρόπο που παίζει. Την είδα σε πολλά παιχνίδια και έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν».

“Πολλές φορές δεν είχα την τύχη με το μέρος μου φέτος, όσο αφορά τα Clean Sheet.”

“Ξεκίνησε άσχημα για εμάς το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Αντιδράσαμε και είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες για να πάρουμε την νίκη. Είναι σημαντικό σε αυτό το ματς η αντίδραση και εμείς το κάναμε”

“Στο τέλος της ημέρας, ναι είμαστε ευχαριστημένοι με το βαθμό. Ναι μεν είχαμε και εμείς τις ευκαρίες μας, τις είχε όμως και ο Απόλλωνας.”

“Είναι ασυνήθιστο για το μέγεθος της Ανόρθωσης αυτή η θέση. Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα να έρθουν οι νίκες και να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις.”

“Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μόνο έναν επιθετικό. Κάθε ομάδα έχει έναν που μας δυσκολεύει”

“Δεν ήταν η κατάλληλη προετοιμασία. Είμαστε περήφανοι που οδηγήσαμε την ομάδα στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.”

“Στην αρχή της προετοιμασίας, ένιωθα δυνατός. Ξαφνικά προέκυψε ο κορονοϊός. Για 10 μέρες πέρασα δύσκολα. Όλοι όσοι νομίζουν πως δεν είναι τίποτα ο κορωνοϊός κάνουν λάθος. Καλώ όλους να εμβολιαστούν.”

“Όταν κερδίζεις 2-0 πρέπει να κερδίσεις αλλά είναι και οι ζημιές που μπόρουν να κάνουν οι μικρότερες ομάδες και ισοφαριστήκαμε σε 2-2 από την Φλόρα. Να είμαστε ειλικρινείς με προβάδισμα δύο τερμάτων πρέπει να κερδίζεις.”

“Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να κερδίσουμε και να μην κερδίσει η Φλόρα. Θα τα δώσουμε όλα, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Μπορεί να είναι και μείον η θερμοκρασία στο Βελιγράδι, αλλά αυτό μπορεί να είναι καλύτερο.”

“Είναι εκπληκτικό και ευχαριστώ τον κόσμο που ταξιδεύει με την ομάδα. Αυτό θα κάνουν και στο Βελιγραδι. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και εμείς. Ευχαριστώ και σε όλους όσους έρχονται και στα εντός έδρας.”