23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

TΣΟΡΝΙΓΚΕΡ:Δεν έχω ξαναδεί τέτοια κάρτα…

By on 29 Νοεμβρίου, 2021 0 6350 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Ανόρθωση, ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ανέφερε… 

“Ήταν ένα πάρα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εκμεταλλευτήκαμε τος ελεύθερους χώρους, πετύχαμε ένα γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, μέχρι την στιγμή της δεύτερης κίτρινης κάρτας. Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που βλέπω τέτοια κάρτα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια κάρτα. Νιώθω περήφανος για τους παίκτες μου, την ομάδα και το σταφ. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. 

Ίσως αν δει από την τηλεόραση την φάση ο κ.Τσόρνιγκερ να μην νιώθει έτσι για την κάρτα στον Ρομπέρζ

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η Ανόρθωση είχε πολλούς χώρους και τους εκμεταλλευτήκαμε στο μέγιστο βαθμό. Αυτό που θα ήθελα, είναι οι ποδοσφαιριστές να μειώσουν τις επαφές μ την μπάλα. Έχουμε μεγάλη ποιότητα για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αν τους μειώσουμε αυτό, ενδεχομένως να χάσουμε την ποιότητα που έχουμε με την μπάλα στα πόδια.

Χθες στην προπόνηση ήταν οι οπαδοί και μας στήριξαν. Φώναζαν για εμάς. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένας ιδιαίτερος δεσμός ανάμεσα στην ομάδα και των φιλάθλων. Σήμερα με βοήθησαν πάρα πολύ για να ελέγξουμε συναισθηματικά το παιχνίδι. 

Το καλύτερο μας παιχνίδι ήταν ενάντια στον Ολυμπιακό, σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι υπήρχαν κάποιες αλλαγές. Ο Σπόλαριτς μετά από καιρό αγωνίστηκε και ήταν καλός στο να διαχειριστεί το παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα που έχει αρκετές επιλογές, αλλά προφανώς κάθε προπονητής επιθυμεί να έχει όλο το ρόστερ στην διάθεσή του”.