29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Tι λέει η προκήρυξη για την διακοπή του ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

Tι λέει η προκήρυξη για την διακοπή του ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια

By on 29 Νοεμβρίου, 2021 0 386 Views

Διαβάστε τι προνοεί η προκύρηξη της ΚΟΠ με αφορμή την οριστική διακοπή του “αιώνιου” ντέρμπι λόγω ομίχλης… 

Ιδού τι αναφέρει η προκήρυξη 

Αναβολή, μη διεξαγωγή, διακοπή αγώνα

  1. Αγώνας που αναβάλλεται ή δεν διεξάγεται ή διακόπτεται από οποιαδήποτε αιτία, όχι όμως από υπαιτιότητα των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, ή αγώνας που κρίνεται ότι θα πρέπει να επαναληφθεί, θα διεξάγεται ή επαναλαμβάνεται στο ίδιο Στάδιο ως ακολούθως,

16.1. Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Παρασκευή θα διεξαχθεί την αμέσως επόμενη μέρα. Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος το Σάββατο θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη μέρα. Σε περίπτωση αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί Κυριακή θα διεξάγεται την αμέσως επόμενη μέρα εκτός αν την ίδια εβδομάδα σε καθημερινή ημέρα υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου ή Ευρωπαϊκοί αγώνες όπου μια εκ των δύο ομάδων λαμβάνει μέρος ή αν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της Εθνικής Ανδρών.

16.2. Σε περίπτωση που ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σε καθημερινή ημέρα θα διεξάγεται την αμέσως επομένη Τετάρτη εκτός αν υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες του Πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου ή Ευρωπαϊκοί αγώνες όπου μια εκ των δύο ομάδων λαμβάνει μέρος ή αν υπάρχει προγραμματισμένος αγώνας της Εθνικής Ανδρών.

αε;γ3γ