20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Όρθιος με 10 ο Απόλλωνας πήρε Χ (1-1)κορυφής.Η Ανόρθωση είχε δοκάρι στο 88′ και δεν έγινε η ανατροπή

Όρθιος με 10 ο Απόλλωνας πήρε Χ (1-1)κορυφής.Η Ανόρθωση είχε δοκάρι στο 88′ και δεν έγινε η ανατροπή

By on 29 Νοεμβρίου, 2021 0 5158 Views

Ανόρθωση και Απόλλωνας έμειναν στο 1-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα με τον Νταμπό στο 9’, και ο Ουάρντα έφερε το ματς στα ίσα στο 51’. Η ευκαιρία του αγώνα άνηκε στην Ανόρθωση με τον Ντέλετιτς να σημαδεύει την αριστερή κάθετη δοκό του Α. Γιοβάνοβιτς στο 88’. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ρομπέρζ στο 74’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.Ο διαιτητής δεν ειδε καν το φάουλ και παρέμβηκε το VAR για να τον καλέσει για κόκκινη κάρτα.Ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη παρόλο που το φάουλ ήταν για απευθείας κόκκινη εξού κσι η παρέμβαση του VAR.
Ο Απόλλωνας ανέβηκε στους 25 βαθμούς και βρίσκεται μόνος στην κορυφή, προσπερνώντας την ΑΕΚ. Η Ανόρθωση με τον ένα βαθμό ανέβηκε στους 13, όμως με βάση το αποτέλεσμα, δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Στο β’ημίχρονο πάντως μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή αλλά το γεγονός ότι δεν έχασε της δίνει την ελπίδα να πλησιάσει στην συνέχεια τις πρώτες θέσεις.Παρ’ όλα αυτά, έχει και παιχνίδι στο χέρι με την ΠΑΕΕΚ .

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τ. Κετσπάγια): Λόρια, Αρτυματάς, Κορέια, Χριστοδουλόπουλος (70′ Ιωάννου), Πόποβιτς (46′ Ρουσιάς), Αμπαρτζουμιάν, Καλτσάς (67′ Χριστοφή), Αραγιούρι (46′ Αντωνιάδης), Χουσμπάουερ, Ρισβάνης, Ουάρντα (81′ Ντέλετιτς)
Στον πάγκο: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Κατσαράβα, Μπουσουλάτζιτς, Κορρέα, Χρυσοστόμου

ΑΠΟΛΛΩΝ (Α. Τσόρνιγκερ): Α. Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Κατελάρης, Ρομπέρζ, Χαμάς (88′ Αλεσάμι), Κολ, Σπόλιαριτς (68′ Ίλιεφ), Ζράντι, Αλμπάνης (76′ Β. Γιοβάνοβιτς), Στορ (68′ Ψύχας, 88′ Ουέλινγκτον), Νταμπό
Στον πάγκο: Δημητρίου, Μαλεκκίδης, Μάρκοβιτς, Παπουνασβίλι, Ίντζια

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρισβάνης (3η) / Κολ, Νταμπό
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ρομπέρζ (2η κίτρινη)
ΣΤΟ ΟΡΙΟ: Χουσμπάουερ, Ρισβάνης(3η), Κορρέα / Χαμάς, Ζράντι
ΣΚΟΡΕΡ: Ουάρντα 51′ / Νταμπό 9′
ΘΕΑΤΕΣ: 4.000 περίπου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός: Τζιωρτζής Ομηρος
Β’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος
4ος: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Carvalho Nobre Antonio Emanuel
AVAR: Χριστοδούλου Κυριάκος
Παρατηρητής: Τράττου Λεόντιος