20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πήραν ρεπό οι παίκτες της ΑΕΛ.Σε αναμονή για την συνάντηση Σοφοκλέους-Κέρκεζ

Πήραν ρεπό οι παίκτες της ΑΕΛ.Σε αναμονή για την συνάντηση Σοφοκλέους-Κέρκεζ

By on 29 Νοεμβρίου, 2021 0 6569 Views

Στον απόηχο των χθεσινών δηλώσεων του Ντούσαν Κέρκεζ ο οποίος ανέφερε ότι δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει αν αυτό είναι για το καλό της ομάδας, οι φίλοι της ΑΕΛ περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στην ομάδα τους.

Το τελευταίο νέο είναι ότι ακυρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση και δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του προπονητή με τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους και δεν έχει παρθεί καμία απόφαση από την διοίκηση οπόταν ότι περισσότερο λέγεται και γράφεται για την ώρα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ανέλαβε την ευθύνη χωρίς να ψάχνει καμία δικαιολογία και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της διοίκησης. Δεν θέλει να αποχωρήσει και είναι ξεκάθαρο αυτό «διαβάζοντας» πίσω από τις λέξεις όσων ανέφερε στη διάσκεψη.

Όλα θα εξαρτηθούν από την στάση του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους με τις εξελίξεις να αναμένονται μετά την συνάντηση με τον προπονητή. Πάντως μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που όλοι θα ήθελαν στην ΑΕΛ αλλά από την άλλη ο Κέρκεζ δεν είναι σημερινός στην ομάδα και έχει δείξει την καλή του δουλειά στα χρόνια που είναι στον πάγκο της ομάδας οπότε δικαιούται να έχει την ευκαιρία να προσπαθήσει να διορθώσει την εικόνα της ομάδας.Ως πετυχημένος προπονητής τα τελέυταία χρόνια έχει τις γνώσεις και την δυνατότητα να ανατρέψει την αρνητική κατάσταση και ασφαλώς αυτό θα πρέπει να αναμένεται να προσμετρηθεί στην απόφαση του κ.Σοφοκλέους.Ένας καλός προπονητής που έδειξε έργο στην ομάδα δεν είναι καταδικασμένος μόνο σε επιτυχίες αλλά χρειάζεται στήριξη και στις αναποδιές!