25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αν δεν είχε κίτρινη ο Ρομπέζ τι θα του έδειχνε ο Διαιτητής;

Αν δεν είχε κίτρινη ο Ρομπέζ τι θα του έδειχνε ο Διαιτητής;

By on 29 Νοεμβρίου, 2021 0 1070 Views

Στο 73’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» καθώς ο Απόλλωνας έμεινε 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρομπέρζ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά από παρέμβαση του VAR αφού ο διαιτητής δεν έδωσε καν φάουλ .

Ο Γαλλος αμυντικός έκανε σκληρό πάτημα με τις τάπες στον Ιωάννου και η παράβαση ήταν  απευθείας κόκκινη και όχι δεύτερη κίτρινη! Εξάλλου γι αυτό κάλεσε το VAR τον διαιτητή, για να αποβάλει απευθείας τον παίκτη αφού μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να παρέμβει το VAR.

Ο Μ. Χριστοφόρου προτίμησε την δεύτερη κίτρινη(είχε αυτό το δικαίωμα με βάση τις οδηγίες) που σημαίνει μία αγωνιστική ποινή στον αμυντικό του Απόλλωνα ενώ η απευθείας κόκκινη θα ήταν δύο αγωνιστικές και παραπομπή στον Αθλητικό Δικαστή. Φυσικά δεν προκάλεσε φωνές αυτή η απόφαση αφού η δεύτερη κίτρινη σήμαινε αποβολή από τον αγώνα ούτως ή άλλως. Το ερώτημα είναι τι θα συνέβαινε αν δεν είχε ήδη κίτρινη κάρτα ο Ρομπέρζ; Tι θα έκανε ο διαιτητής; Έπαιξε διπλωματικά…Η δεύτερη κίτρινη δεν χαλούσε την αντίπαλη ομάδα η κίτρινη,έστω δεύτερη δεν αφήνει παραπονούμνη την ομάδα του αμυντικού.