27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Αιώνιο με ατμόσφαιρα, πάθος και δίψα για βαθμούς

By on 29 Νοεμβρίου, 2021 0 1534 Views

To ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια συγκρούονται στις 20:00 (Cablenet Sports 1) στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Μια αναμέτρηση που έχει τεράστιο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, οι οποίες καλούνται να καλύψουν το χαμένο έδαφος, μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο -10 από την κορυφή και η Ομόνοια στο -11 και αυτό από μόνο του υπογραμμίζει την ανάγκη για τη νίκη. Όλοι γνωρίζουν πως ο νικητής θα έχει πολλά να κερδίσει και ο χαμένος πολλά να χάσει.

Και οι δύο ομάδες παρουσιάζουν σταθερότητα το τελευταίο διάστημα, πήραν κάποια θετικά αποτελέσματα και θέλουν να επιβεβαιώσουν τη βελτίωση με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στο ντέρμπι.

Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα, δείχνοντας μεγάλη θέληση για να βοηθήσουν την ομάδα τους να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία.

Μαζί με τους φίλους της Ομόνοιας που εξάντλησαν τα εισιτήρια, αναμένεται να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα, που θα θυμίζει σε κάποιο βαθμό, αυτό που συναντούσαμε τα προηγούμενα χρόνια

ΠΙΘΑΝΕΣ 11ΑΔΕΣ

ΑΠΟΕΛ: Σκουφέτ, Καρώ, Σάβιτς, Βινίσιους, Τσεμπάκ, Σαμπάλα, Λουντέμο, Σατσιάς,  Οκριασβίλι, Νατέλ, Κβιλιτάια.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Σέχου, Λανγκ, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνής, Παπουλής, Τσέποβιτς