16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League:Δεσπόζει το Clasico της Θεσσαλονίκης και Ολυμπιακός-Βόλος,Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός

Super League:Δεσπόζει το Clasico της Θεσσαλονίκης και Ολυμπιακός-Βόλος,Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός

By on 28 Νοεμβρίου, 2021 0 663 Views

Το Clasico της πόλης της Θεσσαλονίκης είναι το σπουδαιότερο παιχνίδι της Κυριακής για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten. Στον ΠΑΟΚ οι Χοσέ Κρέσπο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τέθηκαν νοκ άουτ για το ντέρμπι με τον Άρη. Στην αποστολή όμως μετά από καιρό γυρίζει ο Ίνγκασον.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ και Σφιντέρσκι.

Στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το ντέρμπι της Τούμπας τέθηκε ο Ματέο Γκαρσία και ενώ στον Άρη υπολογίζουν και στον Φαμπιάνο που δεν έπαιξε στην ήττα από τον ΠΑΣ. Η αποστολή των «Κίτρινων» του Άρη είναι η εξής: Κουέστα, Σέζαρ, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Λόπεθ, Σούντγκρεν, Γκανέα, Λούμορ, Δεληζήσης και Μάνος.

Το έτερο σημαντικό ματς της ημέρας έχει να κάνει με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που χρειάζεται τη νίκη με τον Βόλο για να κρατήσει τη διαφορά του με τους διώκτες του.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού δεν είναι οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος (έγινε αναγκαστική αλλαγή με τη Φενέρ), Κούντε, Καρμπόβνικ, όπως και ο Σεμέδο. Οι εκλεκτοί του Μαρτίνς για το ματς με τον Βόλο: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκούρου, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ έχει τις αναμενόμενες απουσίες των τιμωρημένων Γκρίλο, Μπαριέντος και Φερνάντες. Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι Κλέιμαν, Κότνικ, Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μεταξάς, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Τερεζίου, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο και Φαν Βέερτ.

Από εκεί και υπάρχουν και τα ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό και του Ιωνικού με τον ΟΦΗ. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να υπολογίζει στον Ρούμπεν Πέρεθ, όπως αναμενόταν, για τον χώρο του κέντρου, μετά και την αποφόρτιση των δύο τελευταίων ημερών.

Η αποστολή στον Παναθηναϊκό: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Επιστροφές αλλά και απώλειες μετρά ο Παναιτωλικός. Οι Βέργος, Τσιγγάρας που δεν έπαιξαν με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι και πάλι διαθέσιμοι & ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Βργκοτς. Η παρουσία του Κροάτη στόπερ που το τελευταίο διάστημα ήταν καλύτερα… επισπεύσθηκε, επειδή νοκ άουτ τέθηκε ο Μαλής.

Στην Αθήνα (εκτός παραμένουν οι Ντίας, Λιάβας, Βαρόνε) ταξίδεψαν οι Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χρ., Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ. και Μπακαδήμας.

Στον Ιωνικό ο Βαφέας που είχε επιστρέψει στις προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες μπήκε κανονικά στην αποστολή. Αντίθετα, όπως αναμενόταν, ο Τουράμ είναι off. Ο φορ των Νικαιωτών συνεχίζει θεραπεία.

Στην αποστολή του Ιωνικού βρίσκονται οι Αναγνωστόπουλος, Χριστοδούλης, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Αοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας και Λένις.

Με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή επίσημου αγώνα για πρώτη φορά μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ. Ο Κώστας Γιαννούλης ταλαιπωρείται από λαρυγγίτιδα.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Χουάν Νέιρα και Αμπντούλ Ουές και ενώ ο Φιορίν Ντουρμισάι ακολούθησε θεραπεία. Στην 21μελής αποστολή, στην οποία, εκτός από τον Κοσμά Τσιλιανίδη, επέστρεψε και ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ναμπί, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Γκαγιέγος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Στάικος και Πασαλίδης.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

15:00: ΟΦΗ – Ιωνικός COSMOTE SPORTS 2

15:00: Ολυμπιακός – Βόλος NS PRIME

19:30: ΠΑΟΚ – Άρης NS PRIME

19:30: Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός COSMOTE SPORTS 1