Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

KATAΛΑ:Την πίεση την βάζουμε εμείς στον εαυτό μας για το επόμενο παιχνίδι

28 Νοεμβρίου, 2021
6022 Views
0 Comments
KATAΛΑ:Την πίεση την βάζουμε εμείς στον εαυτό μας για το επόμενο παιχνίδι

Στην διάσκεψη Τύπου του ντέρμπι με την ΑΕΛ, ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά ανέφερε… 

“Σήμερα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χρειάστηκε να υποφέρουμε για να κερδίσουμε, η ΑΕΛ έχει πολύ καλούς παίκτες, είναι απίστευτη ομάδα. Έπρεπε να είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, ήταν πάρα πολύ μεγάλη η προσπάθεια που έγινε από τους παίκτες, με την αφοσίωση που είχαν στο πλάνο. Ακόμα και στο τέλος, οι παίκτες που πέρασαν στα τελευταία λεπτά μας έδωσαν την ώθηση που χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την απίστευτη δουλειά που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου και στο σημερινό παιχνίδι.

Να πω κάτι και για τον συνάδελφο μου, τον Ντούσαν. Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα βρει τον εαυτό της στην συνέχεια”.

Για το αν μπαίνει περισσότερη πίεση και για τον κόσμο που ζήτησε το πρωτάθλημα: “Για εμάς δεν μπαίνει πίεση είτε είμαστε στην πρώτη είτε στην δεύτερη θέση. Την πίεση την βάζουμε εμείς στον εαυτό μας και επικεντρωνόμαστε στο να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε ούτε την βαθμολογία, ούτε τίποτε άλλο. Πάμε βήμα με βήμα. Για τον κόσμο το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτή την απίστευτη υποστήριξη που είχαμε και σε αυτό το παιχνίδι. Το έχω πω ξανά, όσο περισσότερη είναι η σύνδεση μεταξύ της ομάδας και του κόσμου τόσο πιο δυνατοί νιώθουμε και εμείς”.

Για το αν επηρέασε η καθυστέρηση στην έναρξη και το ότι η ομάδα του επέστρεψε στα γκολ: “Επηρέασε και τις δύο ομάδες το ότι υπήρξε αυτή η καθυστέρηση και άργησε να ξεκινήσει ο αγώνας. Περιμέναμε αρκετή ώρα και επηρέασε το ίδιο. Η επιστροφή στα γκολ είναι ένα πολύ καλό νέο. Ήμουν σίγουρος γιατί δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια και διαθέτουμε απίστευτους παίκτες που έχουν τον χαρακτήρα για να βρουν το γκολ και να μας οδηγήσουν στη νίκη”.

Comments are closed.