25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • H Σασουόλο με εκπληκτικό διπλό με ανατροπή σόκαρε την Μίλαν

H Σασουόλο με εκπληκτικό διπλό με ανατροπή σόκαρε την Μίλαν

By on 28 Νοεμβρίου, 2021 0 467 Views

Η Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου έβγαλε εκπληκτικό διπλό μέσα στο «Σαν Σίρο» (1-3 την Μίλαν) και έβαλε φωτιά στην κορυφή της Serie A.

Η μία έχει τον αυθεντικό Ζλάταν, αλλά η άλλη έχει τον… Ιταλό Ζλάταν. Την ώρα που ο Σουηδός έμεινε άσφαιρος στο Σαν Σίρο, ο Τζιανλούκα Σκαμάκα οδήγησε την Σασουόλο σε εκπληκτικό διπλό στην έδρα της Μίλαν (1-3) που εκεί που ήταν αήττητη, μετρά πλέον δύο συνεχόμενες ήττες στην Serie A.

Κι όμως τα πάντα ξεκίνησαν ιδανικά για τους ροσονέρι, όταν ο Ρομανιόλι με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι (21’) άνοιξε από νωρίς το σκορ για την ομάδα του Πιόλι, που όμως δεν είχε την φρεσκάδα άλλων αγώνων.

Η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου (αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση) που πάντα παίζει καλά απέναντι στους μεγάλους, απάντησε άμεσα με φωτοβολίδα του Σκαμάκα (24’), ενώ ο ίδιος παίκτης με βολέ που βρήκε στο πόδι του Κιέρ έκανε το 1-2 (33’), ανατρέποντας τελείως το σκηνικό.

Οι αλλαγές του Πιόλι στην ανάπαυλα δεν έσωσαν την κατάσταση, με την Σασουόλο να βρίσκει και τρίτο γκολ όταν ο Μπεράρντι ζάλισε τον Ρομανιόλι και νίκησε με διαγώνιο σουτ τον Μενιάν (66’, 1-3) σε μία απρόβλεπτη εξέλιξη για τους ροσονέρι, που παρά την πίεση στο τελευταίο 20λεπτο δεν κατάφεραν καν να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Την ίδια ώρα, η Μπολόνια με γκολ του Αρναούτοβιτς στο 81ο λεπτό πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σπέτσια (0-1) και έφτασε τους 21 βαθμούς, που την φέρνουν ακριβώς πάνω στην ευρωπαϊκή ζώνη, ισόβαθμη με Λάτσιο, Φιορεντίνα και Γιουβέντους.