20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει η ΑΕΛ. Με απουσίες αλλά μονόδρομος η νίκη

Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει η ΑΕΛ. Με απουσίες αλλά μονόδρομος η νίκη

By on 28 Νοεμβρίου, 2021 0 1310 Views

Η ΑΕΛ υποδέχεται  σήμερα (28/11,19:00 Cytavision)στην έδρα της την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία γι’ αυτήν, καθώς έχει μείνει μακριά από την νίκη για τέσσερα παιχνίδια. Αυτό έχει ρίξει την ομάδα στην όγδοη θέση και μακριά από τους στόχους της. Ο μοναδικός στόχος λοιπόν είναι η επάνοδος στις επιτυχίες.

Εξαιτίας των αρκετών προβλημάτων που έχει η ομάδα, θα δούμε  σήμερα ποιοι θα είναι πιο έτοιμοι για να υπολογίζονται από τον Κέρκεζ. Τα μεγάλα ερωτηματικά αφορούν τους Μάζουρεκ και Ριέρα κατά πόσο μπορούν να αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι. Με ελάχιστες προπονήσεις κατάφεραν να δώσουν το παρών οι Πελέ και Τόρες. Στην ουσία η ΑΕΛ ψάχνει το πώς θα παραταχθεί  στην μεσαία γραμμή, ανάλογα με την διαθεσιμότητα που υπάρχει, αφού όλη την εβδομάδα σχεδόν είχε θέματα με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν θα έχει τους Σάντος και Μεντόγιεβιτς λόγω καρτών και ως εκ τούτου αν δεν υπάρξουν απρόοπτα αναμένεται να παρατάξει τους Βοζίνια, Αντωνίου, Τεσέιρα, Ριστέφσκι, Έουλερ, Ζτραβκόφσκι, Παπαφώτη, Ρέινολντς, Τόρες, Πελέ και Τσέποβιτς.