20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Super League:Δοκιμασία στα Γιάννενα για την ΑΕΚ(27/11).Kυριακή το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη.(Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής)

Super League:Δοκιμασία στα Γιάννενα για την ΑΕΚ(27/11).Kυριακή το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη.(Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής)

By on 27 Νοεμβρίου, 2021 0 896 Views

Η 11η αγωνιστική της Super League Interwetten ανοίγει το Σάββατο με τρία ματς. Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ τραβάει τα βλέμματα από το σημερινό πρόγραμμα.

Η αυλαία ανοίγει στην Τρίπολη στις 17:15 με τον Aστέρα  να υποδέχεται τον Ατρόμητο . Δύο ομάδες οι οποίες δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν στη σεζόν. Οι Αρκάδες μετά από τις δύο σερί νίκες που σημείωσαν, έχουν μαζέψει δύο βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια, ενώ ο Ατρόμητος παραμένει στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, αν και την περασμένη αγωνιστική πήρε τεράστια ανάσα με την πρώτη του νίκη εναντίον του ΠΑΟΚ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς στον Αστέρα δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ο τεχνικός των Αρκάδων υπολογίζει πάντως στον Σόνι, ενώ αμφίβολος είναι ο Μουνάφο. Δεδομένα εκτός είναι ο Σανταφέ και ο Καπίγια που δεν είναι ακόμα έτοιμοι, αλλά και ο τιμωρημένος Μπαράλες. Στον Ατρόμητο, στον πάγκο του οποίου θα καθίσει ο βοηθός του Παράσχου, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Κλωναρίδη που έμεινε εκτός με ενοχλήσεις, ενώ μη διαθέσιμοι είναι και οι Καρτάλης και Κωτσόπουλος. Στην αποστολή του Ατρόμητου βρίσκονται οι Πίριτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Τζαβίδας.about:blankRemaining Time-0:33FullscreenUnmute

Στις 19:30 στη Ριζούπολη ο <Απόλλων Σμύρνης  φιλοξενεί τη Λαμία . Η Ελαφρά Ταξιαρχία βρίσκεται στην τελευταία θέση, αλλά με τρίποντο πιάνει τη σημερινή αντίπαλό της. Ο Τζανλούκα Φέστα για τους γηπεδούχους είδε τους Λισγάρα και Τουτουαρίμα να μπαίνουν στην αποστολή. Αντίθετα εκτός έμειναν ο τραυματίας Ντομίνγκες και ο τιμωρημένος Μπαξεβανίδης, αλλά και ο αναπληρωματικός πλέον γκολκίπερ Βέρχουλστ. Η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους Κότσαρη, Κυρίτση, Ντεντάκη, Άλβες, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Σλίβκα, Τσιλούλη, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στη Λαμία μετράει σημαντικές επιστροφές, με τους Νούνιες και Ρόμανιτς να γυρίζουν. Συν τοις άλλοις υπολογίζεται και ο Μπεχαράνο. Αντίθετα εκτός παραμένουν οι Καραμάνος και Μανουσάκης, ενώ στους τραυματίες προστέθηκε και ο Τζανδάρης. Στην αποστολή βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του σημερινού προγράμματος διεξάγεται την ίδια ώρα (19:30) στους Ζωσιμάδες, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται την αεκ . Ο ΠΑΣ είναι πολύ ανεβασμένος, έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και προέρχεται από το εντυπωσιακό 0-5 επί του Άρη. Μια επικίνδυνη έξοδος για την ΑΕΚ, στην επιστροφή του Αργύρη Γιαννίκη στα Ιωάννινα ως αντίπαλος αυτή τη φορά. Η Ένωση δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες μετά την γκέλα με τον Απόλλωνα και την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, αποτελέσματα που την άφησαν έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ηρακλής Μεταξάς είδε τον Μπρένερ να επιστρέφει στην αποστολή, ωστόσο εκτός έμεινε ο Γκαρντάφσκι που είχε ίωση τις τελευταίες μέρες. Νοκ-άουτ φυσικά είναι και ο Κόντε, που απουσιάζει εδώ και καιρό λόγω του χειρουργείου στο οποίο υποβλήθηκε. Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με την ΑΕΚ βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Καραγιάννης, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Περέα.

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην ΑΕΚ είχε τις τελευταίες δύο μέρες ευχάριστα νέα βλέποντας τους Μάνταλο και Άμραμπατ να προπονούνται κανονικά και να υπολογίζονται. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 21 ποδοσφαιριστές, με τις αναμενόμενες απουσίες. Οι Τζαβέλλας και Τάνκοβιτς δεν θα προλάβαιναν την αναμέτρηση καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν απόλυτα. Αμφότεροι δεν ταξίδεψαν στα Γιάννενα. Εκτός είναι βέβαια και ο Λε Ταλέκ, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω καρτών. Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Κοσίδης.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο 27/11

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (17:15) NovaSports 2

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία (19:30) CosmoteSport 2

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (19:30) NovaSports Prime

Κυριακή 28/11

ΟΦΗ – Ιωνικός (15:00) CosmoteSport 2

Ολυμπιακός – Βόλος (15:00) NovaSports Prime

ΠΑΟΚ – Άρης (19:30) NovaSports Prime

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (19:30) CosmoteSport 1