26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KATAΛΑ:Είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ.Μεγάλη και δύσκολη πρόκληση η ΑΕΛ

KATAΛΑ:Είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ.Μεγάλη και δύσκολη πρόκληση η ΑΕΛ

By on 27 Νοεμβρίου, 2021 0 1864 Views

Ο Νταβίντ Καταλά παραχώρησε Τύπου ενόψει του αυριανού (28/11)αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Αρχική τοποθέτηση: «Είναι μία μεγάλη και δύσκολη πρόκληση. Η ΑΕΛ είναι μία από τις ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη και συγκεντρωμένη»

Η άποψή του για την ΑΕΛ: «Είναι από τις ομάδες που παίζουν πάρα πολύ καλά με κατοχή της μπάλας. Κτίζει το παιχνίδι της από πίσω. Έχει πολύ καλούς παίκτες και προπονητή. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι γιατί και εμείς παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να δείξουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση για τους τρεις βαθμούς».

Τα νέα της ομάδας: «Είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ. Οι παίκτες είναι πιο δυνατοί και με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είμαι ήσυχος. Αυτά είναι τα αγωνιστικά νέα».

Για το γεγονός πως η ομάδα του δεν σκόραρε στα τελευταία παιχνίδια: «Δεν με ανησυχεί καθόλου. Έχουμε κάνει πολλές ευκαιρίες, κυρίως στο τελευταίο παιχνίδι, κάναμε μία καλή εμφάνιση με πολλές φάσεις. Υπάρχουν μέρες που μπορείς να σκοράρεις με λίγες ευκαιρίες, και άλλες που μπορείς να μη σκοράρεις με πολλές ευκαιρίες. Δεν θεωρώ όμως κρίσιμο το παιχνίδι, το προσεγγίζουμε όπως όλα τα άλλα παιχνίδια. Είναι σημαντικό, έχουμε ακόμα δώδεκα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας».

Για Τιάγκο και Εγγλέζου: «Δεν έχουν πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα ούτε χθες ούτε σήμερα. Θα τους περιμένουμε μέχρι αύριο για να αποφασίσουμε».

Τι πρέπει να γίνει για να πάρει τη νίκη η ΑΕΚ: «Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να ελέγξουμε πολλά πράγματα. Στην άμυνα πρέπει να είμαστε συμπαγής, ενώ επιθετικά πρέπει να συνεχίσουμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε περισσότερη κατοχή της μπάλας. Θέλουμε μία ολοκληρωμένη εμφάνιση και επιθετικά και αμυντικά»

Αν υπάρχει επιπλέον πίεση στην ομάδα: «Όχι, δεν το καταλαβαίνω αυτό που λέτε για πίεση. Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα, εάν κερδίσουμε θα έχουμε ακόμα αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε. Αν χάσουμε το ίδιο. Δεν χρειάζεται να βάζουμε περισσότερη πίεση. Θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για πίεση».

Αν τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας παιχνίδια είναι κρίσιμα για τη συνέχεια: «Όπως είπα και πριν, τίποτα δεν είναι κρίσιμο. Είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια, όμως συγκεντρωνόμαστε στο αυριανό. Δεν θα είναι εύκολο γιατί είναι τρία εκτός έδρας. Η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη για αυτά».

Για τη σημασία του αγώνα μετά από δύο αποτελέσματα χωρίς νίκη: «Ακούγοντας τις ερωτήσεις δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί έχουν αρνητική προσέγγιση. Η μία λέει πως δεν έχουμε κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια, η άλλη πως δεν έχουμε σκοράρει… Έχουμε κάνει πολύ καλή σεζόν μέχρι τώρα. Έχουμε κάνει μία πολύ καλή εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι, ασχέτως πως δεν κερδίσαμε. Δεν μπορώ να αντιληφθώ αυτή την αρνητικότατα. Γιατί δεν στέκεται κανείς στα θετικά πράγματα; Δεν είναι σωστό να στεκόμαστε μόνο στα αρνητικά μετά τα αποτελέσματα».